Caterincă Mioritică

Marean vs. Ninel, diferiti si totusi la fel

Ziarul de Vrancea
1 mai 2010 876 vizualizări
Baronului Opri, desi e chior, nu-i zice nimeni Chiorul u Ninel, desi e seful liberalilor, are mai multi pesedisti in partid decit are Marean de la Vrancea liberali in Pesedeu u Sapunel e mai des la TV, dar in ultimul timp e sabotat de Marinica, care se cere singur in direct si, va spun cu toata sinceritatea , e cam plicticos u Marean e acest Voicu Pinzar to the be the best al Vrancei

Misiune grea printre gagicile din redactia ziarului in aceasta saptamina, care au fost puse in fata unei misiuni extrem de ingrate. Sa aleaga intre cei doi cei mai macho politicieni ai Vrancei: Ninel si Marinel. Trecind peste faptul ca in aceste momente politice, respectivii vin la pachet de alianta, fetele au gasit o multime de diferente intre cei doi presi. Testul a pornit de la stupida eventualitate: cu care ai iesi la masa, daca ei ar fi ultimii masculi pe pamint. Exceptind hohotele de ris, prezentam mai jos, efortul fetelor de a-i vedea pe cei doi altfel decit hommo politicus mioritzius, iar concluzia a fost ca nici platite nu ies la cafea.


Incepem cu starostele, Marinica. Acesta poate fi considerat un fel de Voicu Pinzar local, mai ales ca a fost manechinuit la Confectia si, la parlit limbi straine, sint la fel de "to the be the best". Spre deosebire de adversarul sau de la liberali, Marean de la Vrancea, are porecla de manelist, iar pe youtube, unii fara creier i-au facut piesa hip-hop. Sa se stie! Dar el, Portofel, nu mai are burta si prezinta niste buzisoare carnoase, chiar daca acestea au mai fost fotosopate in afisele lui de campanie. Primul om rosu al judetului nu are nici o jena sa-si arate latura sa sensibila si neajutorata si ia pastile atunci cind iI doare"¦ capul, din motive de drenaj defectuos. Si sintem sigure ca uneori mai si plinge. Evident cind vede ca tatucii PSD ies presedinti de tara pentru o noapte. In plus, are o mamita avuta, care din pensia decenta si-a strins de-o casoaie cu marmura de Carrara, chiparosi si pauni prin curte. Marean de la Vrancea, desi este chior, nimeni nu-i spune "Chiorul", cum i se intimpla contracandidatului sau, Ninel. Spre deosebire de galbior, care e adeptul produselor autohtone, Marinica bea numai apa minerala Vitel cu doi de "t" si are iaht la Marea Rosie. Are si cagula cu care sperie oamenii din Delta. Si ca sa ajunga acolo, incurca toata circulatia pe drumul spre Braila, pentru ca Marean isi ia ditamai barca, pentru care are permis, dupa el. La aspectul fizic insa, fetele au mai gasit un minus pentru Opri: are dintii din fata incalecati. Totusi, Moprisan este mai in trend decit Sapunel, avind un "blog in loc de site", unde isi permite sa-si arate lacunele de limba, chiar daca nu scrie foarte des, ceea ce ne intristeaza, evident. Si, in comparatie cu Ninishor, domnu"â„¢ pres baron are o fituica cu mai mult "viitor" si se pregateste sa mai felicite citeva canele media.


Nini are la PNL pesedistii lui


De dincolo de gard, Ninel Sapunel este posesorul unei mindrete de burtici, acumulate in stresul politicii de atitia ani, pe care o poarta prin Parlament. Sta pe-o strada fara asfalt, pe care spera sa i-o modernizeze viciul sau de Focsangeles, Vasili Dobre, pentru care s-a zbatut sa ajunga si el om. Are nevasta psiholog de spital, cu care merge de mina pe strada, ceea ce inseamna ca e tare de nervi si mai cunoaste din teoriile lui Freud. E ririit si nu poate pronunta anumite cuvinte ca de exemplu: "abracadabrant", iar cind promite ca-si pune "pene(le) pe c"¦r", nu-i iese din motive de graseiere, dar si de mare minciuna. Unii-altii zic ca s-ar pricepe la facut cadouri, la doamne, dar mai ales la adversarii politici din motive de strategii cam "abracadabrante". Culmea culmilor, la un recensamint al membrilor peneleu, Ninishor ar avea in curtea sa mai multi pesedisti. Ca un motiv de rica intre cei doi barbati politici, am putea enunta ca Ninel apare mai des la tv - saptamina si invitatia la Antena 3. In ultimul timp e urmarit cu telecomanda si de Marean, care il cauta pe Sapunel pe tembeliziunile de stiri si se cere repede in direct prin telefon sa-si spuna opiniile lui, care le are el. Spre deosebire de Opri, Ninel nu va cistiga niciodata in ziar titlul de cel mai rivnit burlac al Vrancei. Si ca incheiere, amintim de-o rugaminte de-ale lui Ninishor. Graseind, el a grait: "Repet inca o data, sa nu ma confundati pe mine cu Portofel". Nu se confunda, dar se aseamana prin parti esentiale, de bani si putere. Iar cine se aseamana, se aduna.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.