Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
17 apr 2010 1271 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din "provincia vranceza"

Portocaliul sta mai bine pe niste galbeni?!


Pentru cei care se intreaba de ce pedelistii nu si-au mai gasit haine in culoarea partidului si au ajuns sa se imbrace in haine cu flacari violete, liberalii dau raspunsul. Creatii vestimentare de culoarea citricelor (unele si cu burta) au ajuns prin dulapurile echipei lui Crin, oamenii neavind nici o sfiala in a-si arata bluzoanele portocalii. Le poarta, zic ei, la diversiune. Nu una politica, ci una de mascare a protuberantei specifice masculine, aia mai sus de curea. In poza, viitorul PNL alaturi de trecutul PSD, prezent si viitor, cel mai sigur.


Cazaciuci de la Primarie l-a luat pe Dobre de copil


Omul cu mutenia din primaria lui Didi mustiuc, Danut Cazaciuci, are o noua jucarie. Cum Didi si-a luat viceprimari, unul dintre ei, ala mai mic, a fost repede infiat de purtaciosul de vorbe, care-l tine de lesa scurt, mai ceva decit il tinea Lizuca pe Patrocle. Vasi Dobre este atentionat mereu de ce anume toarna pe la presa si jurnalistii sint intimpinati imediat de ciinele lui Didi, Cazaciuci, cind se gindesc sa-l mai dea si pe vicele liberal pe post. Si daca la Dobre la usa apare mereu si omul cu vorba, la colegul Bobo Morti e alta treaba. Cine stie ce, in naivitatea sa, zice Dobre pe la presa? Ca multe-s ascunse prin primaria unde Didi fuse sef de trib mai mult de-un an.


Base-ochi de termopan


Afisele ramase din campanie pentru presedintia Romaniei sint refolosite. Rezultatul interventiei diversilor agenti economici care bat fiecare scara de bloc pentru a-si face reclama este uneori, mai mult decit ochios. Poate de doua ori ochios. Dupa cum se poate admira si pe afisul marinarului care ameninta cu intreisutirea parlamentarilor. Ochii sai bulbucati au primit cite un abtibild portocaliu, cum altfel, cu reclama la termopane chilipir. Base iti face cu ochiul sa-ti pui timplarie PVC cu reducere de pina la 40%. O oferta la care, am spune noi, trebuie sa casti bine ochii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.