Caterincă Mioritică

Mos GEne face manevre luminate pentru altar de slujba la fiu

Ziarul de Vrancea
10 apr 2010 748 vizualizări
Nu doar institutiile deconcentrate se impart pe masa mare de la partid.

Aceeasi procedura bazata numai pe profesionalism si har se aplica si in cazul pochilor. Mafia cu patrahir n-a avut stare nici macar in Saptamina Mare, cind Marele preot de pe aceste plaiuri, Mos GEne, s-a ocupat mai mult de traficul de posturi decit de slujbele de dinaintea Invierii Domnului, dupa cum ciripesc pasarele evlavioase de prin parohie. Patimile lui Iisus sint pentru unii purtatori de haine negre si de cruce o simpla poveste biblica pe linga patimile care-i incearca atunci cind vor un altar de biserica din buricul tirgului pentru un apropiat, poate chiar fiu. Pentru ca in preotime, harul si spiritualitatea se transmit din tata-n fiu. La fel si pasiunea pentru buzunarele largi pentru pomeni si pentru practicile deocheate. Uite asa se face ca un popa din Focsani a fost chemat la piosenie la Mos GEne popa geme chiar in Saptamina Mare, care i-ar fi spus ca a auzit cuvintul Domnului care-i zicea ca parohul trebuie sa iasa la pensie. Cum acesta s-a indoit de veridicitatea cuvintului Domnului din gura mosului, a spus ca n-are de gind sa se pensioneze. Replica l-a afurisit pe Mos GEne, care inainte de Invierea Fiului lui Dumnezeu nu s-a putut abtine sa nu aiba ginduri rele la adresa popei indaratnic. Au urmat apoi tot felul de presiuni, doar-doar popa va intelege ca trebuie sa plece la hodina. Rautaciosii, care nu lipsesc nici in rindul pochimii vrincenesti, spun ca postul vinat ar fi un cadou pentru cineva apropiat lui.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.