Caterincă Mioritică

Buni Luci i-a dat Navara nepoticii Madita

Ziarul de Vrancea
10 apr 2010 831 vizualizări
Odata ce-a dat coltul ierbii, iar soarele sta pe cer destul cit sa-i faca pe tinerii mioritzici sa se priveasca ochi in ochi prin lentilele D&G, pe strazile bombardate ale lui Didi au inceput sa apara adolescentii fitosi, in masinile babacilor.

Din acest an, la culoarea rosie la semafor sta si tinara si promitatoarea soferita pe nume Madita, liceanca de Cuza. Despre domnita respectiva putem dezvalui ca poarta nume de presedinte de Vrancea. Colegii sai de trafic au putut-o vedea pe soferita tinara si nelinistita cum face doua lucruri de-o data, roteste de volan si, atentie domnilor militieni, vorbeste si la telefon! Ca a incalcat niste reguli de circulatie, asta e, se scuza pentru ca stim sigur ca Madita vorbea cu o colega de clasa si stabileau o seara de invatat pentru Bac. Faza interesanta este ca domnisorica era calare pe bolidul Navara, ala care nu figureaza pe declaratia de avere a lu"â„¢ taica-su, ca de altfel nici o alta masinuta cu care batrinul Maditei consuma benzina Cejexului, fara limita de kilometri. Sintem siguri ca Navara respectiva a fost cadou de la Iepuras, in avans, pentru soferita de liceu de la buni Lucica, cea care a pus pensie pe pensie pentru a-i face o bucurie 4X4 nepoticii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.