Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
27 mar 2010 854 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din "provincia vranceza"

Panselute numai sub balconul vicelui Morti


Vicele Bobo Morti face abuz de functie! Pentru ca-i sef peste serele de la Dezvoltare, viciul lui Didi a luat bulbi de panselute si fire de gura-leului si le-a sadit numai in fata scarii sale de bloc si pe aleea de acces spre resedinta sa cu chirie din Tineretului, ANL. Ceilalti locuitori din cartier au privit cu invidie la actiunea de gradinarit a lui Morti, gindindu-se ca si in aceasta primavara vor avea culturi exemplare de buruieni si scaieti. Ghinionul lor ca nu stau in aceeasi scara cu vicele de Focsangeles.


Povesti despre ingramadeli de doctorite la abator


Scandalul cu abatorul il face pe Tralala sa renunte la actiunile pe care le detine la firma patronata de taica-su. Gurile rele care stiu amanunte picante de prin curtea unde se sacrificau animale zic ca administratorul de la Dollar, Mocan de felul lui, l-ar fi caftit rau pe doctorul veterinar care s-a dus sa verifice plingerile. Dupa ce primul inspector DSV s-a ales cu ochii vineti, o alta doctorita veterinar ar fi fost cica abuzata de taietorii de dobitoace. Toate aceste intimplari nu sint confirmate de militieni, insa discutiile prin Directia Santiar Veterinara sint numeroase si din cele mai de naspa despre abatorul familiei lui Trasca.


Scaune subrede la ISJ


De citeva saptamini, inspectorii scolari se tot vaita ca scaunele pe care-si aseaza poponetele pufoase nu mai sint ce-au fost. Atit cele de adjuncti, cit si Marele Scaun de General (desi stapinul ar vrea sa i se spuna probabil chiar maresal) s-au subrezit de atita frichineala politica pe functii. De la Bostani grei, de calibru mare, pina la Popouri, ma scuzati, Popoiuri, scaunele din ISJ au tot suportat personaje grele. Cit sa mai indure si ele, saracele, atita greutate telectuala si competenta? Mai nou, au auzit ca aceiasi arhicunoscuti conducatori ai scolii vrincene fac schimb intre ei cit de curind. Ce rost o mai avea, cind mai au putin si crapa? De scaune e vorba...






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.