Caterincă Mioritică

O prezentare de rochite a reunit si impacat generatiile de prefecti

Ziarul de Vrancea
20 mar 2010 904 vizualizări
Blondi-Ralu si Mihaela, dragostea lui Nelu Oprea Stan Papusa, au admirat creatiile sotiei fostului perfect Dragos - nume mic, Mircea

Zicala veche potrivit careia oamenii se impaca dupa ce fumeaza pipa pacii a ajuns sa fie demodata si depasita. Acum, vechile animozitati se estompeaza la prezentari de moda. Dorinta doamnelor de a vedea niste bluzite - niste rochite care sa atirne si la ele in garderoba, dar si placerea animalica a domnilor de a zari pe sub dantele, matasuri sau voaluri picioare lungi pina in git ori rotunjimi jucause, a dus la intilnirea de gradul 3 care s-a produs la defilarea Nausicai. Aici, locurile cele mai bune au fost rezervate la balcon, in loje alaturate, pentru fosta prefecta blondi-Ralu si pentru soata lui Nelutu Botirlau, Mihaela dragostea lui. Despre urmasa lui Dragos Mirciosul la Perfectura Vrancea, Ralucica Dan, se stie foarte bine ca in scurtul sau mandat a fost extrem de preocupata de probele la hainute la sotia celui pe care l-a inlocuit. Ea, secretara de judet Ralu, a impartit loja pentru o buna parte din prezentare cu AlGilda Scinte Ianu, sotie de toporator pentru care Ralu a cintat si "La multi ani" la o petrecere cu tort si aschiatori. Dragostea pentru frumos a adus-o alaturi, chiar de au fost separate de-un perete, si de sotia celui care a inlocuit-o pe Ralu la Perfectura, cel pe care il alinta cu tot felul de controale de la MAI si ii spunea, plina de iubire rosie, Nelu Oprea zis si Stan Papusa. Doamnele, pentru ca sint niste doamne, s-au purtat cuviincios, desi stim sigur ca ar fi vrut sa isi aplice cite un permanent.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.