Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
20 mar 2010 660 vizualizări
Pirca, electrizata ca Danila nu i-a dat stilpi in campanie, l-a curentat

Mary Pirca a contribuit din plin la confectionarea sutului in fund aplicat in dosul lui Danila PrepeDumitru de la sefia Electrica. Catindata la deputatie in Colegiul 2 Focsani-Sud a facut taraboi dupa ce a iesit pe locul doi la alegeri pentru ca omul cu licuricii nu i-a dat si ei niste stilpi sa se cocoate pentru promisiuni politicoase. Unde mai pui ca unii de pe la partid, cum ar fi profu consilier de la Unirea, ar fi venit de minuta cu Danila sa-l prezinte la colegi pentru a-l sustine pe mai departe la intrerupatorul cel mare de lumina din judet. Sa fi vazut atunci nervi la Mary Pirca Labescu, care si-a amintit si de cele citeva foarte dese pene de curent de prin comunele din Vrancea din noptile cind se numarau voturile. Cum pe intuneric miinile puneau stampile bune pe la pesedoi, se intelege de ce i-a inchis lumina lui Danila PrepeDumitru si i-a dat vatii lui Dodu-Gogu.


Pole positionul pentru Politie, ocupat de-un baci Brailean?


Pe baronul de Vrancea il bate un gind. Sa-si puna totusi, tot el, om la Politie. Dupa ce Scandel a zis ca-i mai bine la pensie pe bani multi, locul a ramas vacant si multi l-ar vrea, dar n-au cu ce. Pistoale au toti, numai ca munitia vine de la partide, iar pedeleii se dueleaza la"¦ pulan cu pesedeii pentru primul epolet dintre militieni. Surse de pe la politie spun ca numele care s-au anuntat initial interesate sa puna mina pe organul de ordine au cam iesit partial din carti, daca ar fi sa privim din prisma PSD, in pole position fiind de fapt iepurasii din jobenul domnului presedinte. Cica, de fapt, la sefia politienilor va veni un brailean cu b mare.


Doamnele cu doftoriile s-au aranjat pentru ministrul Cseke-Cheeky


Tantile cu seringile de la spital s-au aranjat pina n-au mai putut la vizita lu"â„¢ domnul ministru Attila udemeristu Cseke la Focsani. Toate doamnele doctorese si asistente au facut coada de dimineata la saloanele de coafura si manichiura pentru a fi bele si ravisante cind face ministrul cu halatul alb un control la piele, la sanatatea din Vrancea. Pe culoarele Spitalului miroasea a dezinfectant, bolnavii stateau frumos si zimbitori in paturi, iar doamnele cu aspirina si stetoscopul, aranjate si proaspete ca niste primaveri, au zimbit la ministrul lor mai incintate decit strigau slogane de sustinere cind doctorul Niki Moise era sa fie matrasit.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.