Caterincă Mioritică

Ai o problema? Te rezolva Tralala!

Ziarul de Vrancea
13 mar 2010 559 vizualizări
Portocaliul face interventii la premarii lui Marean, sa se oftice baronul ca-i imbirliga slugile

Cine credea ca Alinutzu este un copil care face de ris Vrancea intre organizatiunile PD-Listice ale tarisoarei tre"â„¢ sa se gindeasca de doua ori. De fostul fotbaliator nu este numai aroganta sa de asa-zis lider portocoliu. Mai nou Tralala exerseaza incordarea muschilor pe mosie cu increderea data probabil de la nava amiral cirmuita de Popeye cu privirea crucisa. Nu stim daca pe baronul cu vise de MAI"¦bine il incearca invidia sau mindria ca invatacelul sau are apucaturi dictatorial-interventioniste. Junior boss-ul pedeleilor vrincenesti face pe cavalerul dreptatii si ajuta pe cei care-l ajuta la treburile de la malaxorul de animalute proprietate de clan de la Mindresti. Caz concret: Un om avea nevoie de numar de inregistrare de la primaria Vidra. Omul a fost aminat. Omul i-a telefonat Alinutzului, care prin magie i-a pus in pozitie de drepti pe primarele de la Vidra si subalternii lui care nu se sinchisisera sa ajute cetateanul in nevoie. Sa tremure carevasazica purtatorii de panglica tricolora de frica Tralala-ului? Si cei iubitori de triplu trandafir? Sa te mai dirijeze de la centru si un ochelarist generatia "â„¢72? Grele vremuri au ajuns sa traiasca soldatii armatei neocomuniste, maica, zau asa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.