Caterincă Mioritică

Maria Pirca, lucrata la vicepresedintie de Costi si Banel

Ziarul de Vrancea
13 mar 2010 944 vizualizări
Instigatorii au fost amenintati ca vor fi piriti la sefii de la Bucuresti

Ziua femeii si ziua barbatului nu au trecut nesarbatorite in ograda cuvintatoarelor de la pedelei. La portocalii, sedinta de saptamina trecuta s-a lasat nu cu "La multi ani" si cu martisoare, dar cu amenintari, cuvinte grele si multa carne. In ring, doamna si cei doi subordonati de colegiu masculi. Subsecretara Maria Pirca Labescu a fost cuprinsa de disperare pentru ca, din toate colegiile oranjadei in Vrancea, doar in colegiul Focsani ""sud sint probleme de recunoastere a liderului de trib. Cum Maria Pirca Labescu vrea sa isi creasca popularitatea pentru o functie in fruntea partidului, astfel de subminari de autoritate nu pot decit sa-i provoace riduri si grimase. Asa ca, la sedinta din vichendul trecut, pe sumar au fost date cele doua oi negre, din punctul subsecretarei textiliste: Costica buna Neata si Banel Jardel Barbieru. Cei doi tartori fac tot ce le poate pielea pentru ca Maria Pirca Labescu sa nu mai pupe vicepresedinte de BePeJeu, la alegerile care stau sa vina si la portocalii. Costi de la Agricultura si Banel s-au vorbit in urma cu doua saptamini si au pus de-o ieseala si-o smenuiala pe la Lepsa, fapt care a facut-o pe coordonatoarea de colegiu sa se deranjeze extrem de tare. Uite asa, Maria Pirca i-ar fi plictisit pe toti pedeleii de la sedinta cu reprosurile ei la adresa celor doi care-i submineaza autoritatea. Circotasii zic ca subsecretara de la Industrii si-a cam uitat oamenii care i-au oferit o mina de ajutor in campanie. Mai mult, deranjata ca-i persiflata de Costi si Banel, aceasta a amenintat ca-i va face pe astia care nu-si cunosc lungul nasului si va discuta sanctiuni pentru indisciplina la BPJ si BPN. Sa se stie, Maria e sefa!

Cit despre amarastenii care se aleg sa lucreze pentru doamna, cei in cauza afirma ca cel mai cistigat fraier care a lucrat in echipa ei a fost cel care a obtinut briketa din imagine. Sa o arda bine!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.