Caterincă Mioritică

Ii stringe Marean independentului Oprea de-un partid?

Ziarul de Vrancea
13 mar 2010 943 vizualizări
Partidul bebelus si-ar putea depune ouale in sediul conservatorilor

Pe la Bucale, in maternitatea politica se anunta nasterea unui nou copil, un partidut asemanator, dar nu chiar, cu fostul PLD, rupt de la liberali. Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei nu va scinci impotriva mamei si tatalui, PD-L si Base, ci va sta cumintel si va merge copacel pe partea stinga, incercind sa pape de pe urma PSD pina ce acesta va disparea de tot in negura procentelor din ce in ce mai mici. Cica pina in primavara, baietii cu progresul trebuie sa iasa la interval cu filiale si sedii peste tot in tara. Staroste va fi uns Gabit Oprea, ostasul de la Aparare, fost pesedist care s-a independizat sa intre la guvernare cu Basel pupacel, sa aiba si gura lui ce roade la ciolan. Cum acesta s-a cam plimbat pe la Focseni de citeva ori in acest an, iar alaturea i-a stat nimeni altul decit deosebitul baron rosu, nici nu tre sa ne miram prea tare daca Marean de la Vrancea ii va da o mina de ajutor lui Base sa creeze un partid pentru progres. Asa ca birfele care-l dau pe Manivela in noul partid nu-s chiar exagerate. Si n-ar fi exclus ca progresistii de la Vrancea strinsi de Marean sa fie priponiti in sediul pecistilor de pe Cuza Voda, care si asa nu mai zvicnesc deloc de multa-multa vreme. Iar partidul bebelus progresist ar putea sa aiba drept doica cu biberon rosu un Anhel radios in Vrancea. Asta daca nu cumva briza dunareana care adie de pe la Galati va decide in alt mod, intrucit responsabil de zona a fost uns senatorul Laurentiu Chirvasuta, care si el a fost vazut cam des pe la Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.