Caterincă Mioritică

PSD Vrancea si-a tras o Nutica Udrea a rosiilor

Ziarul de Vrancea
6 mar 2010 1419 vizualizări
Un domn primar a vazut-o pe pitzi primarita de la Slobozia Ciorasti ca pe o copie locala a Elenei Udrea

Individiosi pe succesurile blondei de Palat, pesedistii mioritzici au zis ca n-ar fi rau sa-si traga si ei o nimfa cosinzeana pentru indulcirea si indecolteirea formatiunii cunoscuta la nivel carpato-danubiano-pontic numai prin baronul vrincenesc. Primarii lui Marean, veniti la oras pentru a-si mai lua niste camasi si ceva cosmetice pentru sotiile lor, s-au reunit in conglomerat rosu la instruirea cu Prefectura, unde li s-a adus la cunostinta din gindirea lui madame Udrea cu privire la "10 case pentru specialisti". Auzind cuvintul magic "Nuti Udrea", un primar de-ai lui Opri, ceva mai pus pe gluma, a privit la colega sa de primareala rosie, Nuti Girneata, fata pochii de la Slobozia Ciorasti. Privind peste ochelari, domnul gospodar a simtit nevoia sa-i declare colegei sale ca, la o privire mai atenta, aduce cu blonda prezidentiala. Nu la valoarea posetei Hermes, pentru ca doamna de la tara are numai genti de musama, ci la sideful de pe unghii si la platina din par. Pitzi primarita nu a fost foarte incintata de comparatia cu decolorata lui Base, pentru ca cele doua blonde gindesc diferit politic, dar nu a ezitat sa exulte in sinea sa, dindu-si seama ca domnii ii apreciaza prezenta fizica. Despre Nutica Udrea de Vrancea amintim un deosebit gust stilistic si o aplecare excesiva pina la bolnavicioasa spre hainele si accesoriile de culoarea rosie. Pitzi primarita s-a remarcat nu tocmai prin eleganta cind, la o vizita a defunctului prostanac, a aparut pe ulita prafuita a satului in fusta de satin strimta si pantofi de lac. Si cu ciorapi negri cu floricele ziua in amiaza mare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.