Caterincă Mioritică

Iliescu de la Cultura s-a îndragostit de Stoianof

Ziarul de Vrancea
27 feb 2010 1018 vizualizări
Lovitura de teatru in imobilul din strada Nicolae Titulescu number uno. Florin Micu Iliescu, directorul Directiei pentru Cult Ura Vrancea a fost lovit crunt de Cupidon si face pe blogul personal o emotionanta declaratiune de sinceritati directorului Stoianof, ridicindu-l in slavi pe specialistul in Cult Ura Traditionala Vrancea

"Cred ca ar trebui sa facem mai mult in a promova adevaratele cintece folclorice. Constatam o prea multa manelizare in spatiul public in detrimentul muzicii folclorice autentice ("¦) Felicit Centrul Judetean de Promovare si Conservare a Traditiei in special pe dl director Stoianof care a stiut intotdeauna sa promoveze valorile culturale ale judetului Vrancea", scrie pe blogul personal acest Ioan Fara Tara al Yn Culturii vrancene. Misto mon cher, dar stimabile, cine a adus liota de cintareti etno-manelisti la festivalurile traditionale vrincene daca nu tocmai directorul caruia ii aduceti osanale? Concluzia este ca directorul Iliescu are competente chiar si in domeniul culturii traditioanale, dar nu cunoaste denumirea exacta a institutiei condusa de Stoianof si inca nu a descoperit obiectul muncii de la Directia pentru Cultura Vrancea! A propos, monsieur le director, ati vazut ca in Piata Unirii creste o padure de fiare si betoane, cu avizul Directiei pentru Cultura si aprobare de la Ministerul Culturii?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.