Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 feb 2010 421 vizualizări
Baronul isi plictiseste propriul partid

Discursul primului presedinte-baron din tara de la Consiliul PSD nu a trezit sentimente inaltatoare in mai nimeni din sala, bineinteles in afara domnisoarei Tacuta din CL si in imbuibatii lui de la presa. In timp ce Marean de la Vrancea infiera cu minie proletara si il sageta pe Mircea dragostea mea spunindu-i ca a venit vremea sa se care, prin sala Micul Titulescu zimbea ironic, sotioara Daci privea in gol, cautind sa nu intre in aprofunzimea metafizica a lui Opri, iar Nasty, care mai nou citeaza din Corneliu Coposu, ridea. Presul-baron a ajuns un fel de bufon. Si, dupa ce va infringe remarcabil de linga Manivelu, cel mai probabil va simti si reactia lui Mircica.


Tralala a intirziat din nou. Greu cu sculatul"¦


Deputatul Papusel si-a facut un obicei, extrem de prost, in a intirzia la tot felul de evenimente publice. Dupa ce s-a trezit sau sculat tirziu la propria lansare de la partidul pe care-l pastoreste, Alinul a comis-o din nou. Ieri, acesta mai ca l-a ratat pe Raed la inaugurarea statiei Smurd de la Focsani. Gurile rele, care au venit la ora stabilita si care au dirdiit bine prin ger, spuneau ca pe chipul deputatului se vedea o urma de oboseala. Chipul botit de perna nu este insa din pricina distractiilor nocturne, ci a vietii grele de familist convins, mai ales ca Alinul trebuie sa vegheze, din cind in cind, un bebe.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.