Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
16 ian 2010 2871 vizualizări
Decit sa invatam ca niste prosti, nu-i mai bine sa fim porci?

"Noi de ce nu avem porcina?"

Aceasta este intrebarea care ii framinta pe elevi in aceste zile. Cum perioada tezelor vine in forta peste scolarii plaiurilor mioritice, acestia incep sa simta pe propria piele discriminarea. Nu, nu este vorba despre etnie, clasa sociala sau altele, ci de "porceaina gripa", care se pare ca i-a atacat doar pe unii. Nu mai este nimic neobisnuit in aceste zile sa auzi elevii pe strada cum asteapta virusul porcesc cu bratele deschise! Invidia creste de la o zi la alta in tabara celor sanatosi, care nu mai pot amina tezele si nici nu se pot relaxa acasa in fata televizorului precum "norocosii porcini". In plus, "sanatosii" sint intrutotul pe dinafara ultimei mode, cea a mastii de porc, mai ales ca multe vedete autohtone si-au "asezonat" accesoriile porcine cu cristale "Ceaicovski" sau desene haioase. Deci, copii, strigati in cor: "Bai porcino nu mai sta! Vino si in scoala mea! De teze ne-am saturat, si de-atita invatat!".


Lui Doaga nu-i mai sare cercul de la Politie


Cel mai hulit sef de Politie vrinceneasca, Scandel Doaga, se pare ca nu mai este chiar atit de nedorit pe post. Dupa ce la alegerile euro si prezi, pedelistii latrau ca-i vor demisia pe birou primului epolet, acum se pare ca gindurile nervoase s-au mai calmat. Nu se stie din ce motiv. Controlul de ochii lumii de la Politie a fost indreptat asupra lui Tomel Pravaloiu, care este si nu este in aceeasi echipa cu Scandel & co. Cit despre acesta, se aude ca s-ar fi intretinut cu Petrisor Toba, cel mai mare politist pe care-l are Romania, in frunte la IGPR, si demisia ceruta politic a fost anulata pe baza unor deosebite merite profesionale. Sa traiti, domnu"â„¢ comisar Scaunel!


Sforinel tremura ca ar bate un vraci la usa Preafacaturii


Subului Sforinel Hornea nu ii prea prieste concediul din aceste zile. Destinul face ca, taman de ziua lui, sa ajunga pe la urechile sale un zvon potrivit caruia Jenel anelistul cu gipanul ar veni in locul sau la Preafacatura Vrancea, ca sa fie subordonatul lui Nelutu Breloc sau al altui prefect. Asa se face ca in acest concediu, subul cica ar fi bintuit de ginduri vraciene. Insa, situatia s-ar putea schimba. Ca doar situatia nu va fi lasata asa de amicii procuratori de padure, Cosorel si Nelutu Piticu Scinteila. Chiar nu au ei nici un cuvint de spus?






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.