Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
19 dec 2009 1528 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din "provincia vranceza"

Tralala, suparat pe Super Luci ca a-ncalecat troianul pentru glorie


Experta in rame pusa de pedelisti la Drumuri Nationale, Luci Chiper, cea care nu stia la investire citi km de asfalt bat Vrancea, a reusit sa-si supere presedintele. Alinul Tralala, de la caldurica sinului sotioarei sale, primind vesti din Vrancea de sub nameti, s-a ales cu vena umflata de nervi. Inca o muiere care ii ia lui toata gloria! Super Luci, care a-ncalecat freza si s-a dus sa salveze satul vrincenesc de sub teroarea alba, dar a ramas chiar ea inzapezita, a reusit sa-l supere pe printisorul portocaliu ca e cea mai cautata de presa. Asa ca, de la caldurica, domnul deputat de Marasesti a sunat-o pe Super Luci, cea calare pe troian, sa se mai linisteasca in dorinta ei de a-i lua toata gloria lui, Alinului. Ca sa nu mai spunem ca madame Placy si nu el, presul PD-L-ului, s-a gindit sa-i zica lui Marean ca e varza la interventia rapida pentru deszapezirea judetului.



Nu ne-au inghetat numai inimile in noi, dar si bancomatele cu bani


De cind ne-a surprins venirea iernii au inghetat toate. De la miini, picioare si nasuri mucoase de copii, pina la salarii de bugetari si nebugetari, de conturi ale politicienilor din opozitie si pina la bancomatele bancilor. Citiva focsaneni care doreau ieri sa mearga sa ia niste urechi si picioare de porc pentru racituri au ramas bocna, la propriu si la figurat, in fata unei cutii cu bani. Bancomatul inghetase saracul de nu mai raspundea la comenzi si nu dadea nici macar 10 lei. Angajatii bancii incercau sa-i dezmorteasca mecanismele cu un aparat improvizat de incalzire, pentru linistirea oamenilor adunati unul linga altul precum turturii la streasina. Situatia de la banca respectiva poate anticipa gheata din buzunare pe care ne vom chinui sa o spargem din noul an.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.