Caterincă Mioritică

Deschide usa crestine, ca vine Geoana la tine!

Ziarul de Vrancea
5 dec 2009 1348 vizualizări
Pesedistii impart mita muzicala cu funda rosie

Cum o masa copioasa de Craciun nu se face sa nu fie asortata cu muzica, pesedeii lui Marean&Geoana&Company ne ofera, in aceste momente de sarbatoare, melodii de calitate. Fane Hrusca, Costi Busuioc si Fuego pot ajunge la faliment de Craciunul asta, mai ales ca toate babornitele smiorcaite dupa prezidenti care le iau in brate, desi ele miros a naftalina, au primit inainte de turul doi un cedeu cu funda rosie. Faza nasoala acum vine, ca cedeul nu se potriveste la patefonul sau pick-up-ul lu"â„¢ tataie din casa mare. Si, uite asa, nu stiu babele ce pierd la cadoul de la Geoana, si nici Geoana nu stie ca pierde la voturi. Mita muzicala a fost impartita si pe la taximetristii din Focsani, care sint obligati acum sa renunte la manelele lui Guta (care, vorba aia, cinta pentru Base) sau la slagarele oldies ale Corinei Chiriac. Hiturile "Da mama cu Vintu-n mine", "Prostanac la oi am fost", "Asta-i seara de Ajun, haideti sa mai dam un tun", "Bunicuta bate toba-n Rusia mare" ori "Baron fiind, paduri cutreieram" nu au aparut inca, dar puteti regasi formatii platite cu bani grei, care au cintat deja pe la festivalurile organizate din bani publici de Oprisan, in omagiul lui Geoana. Noi, am pus cedeul de la Mircea linga cel al lui Marean, din campania de la parlamentare, in speranta ca vom face colectie cu trandafiri muzicali. Cu siguranta, cedeurile vor fi valoroase in muzeul ala rosu deschis de un rus nostalgic dupa vremurile cu secure si ciocan. Acum, simbolurile sint altele, trandafirii si notele, muzicale sau pe la diferite servicii. Auditie placuta! A se da play inainte de 6 decembrie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.