Caterincă Mioritică

Basescu pentru musamaua etnicilor din Modruzeni

Ziarul de Vrancea
5 dec 2009 1246 vizualizări
în cartierul de cowboy numit Modruzeni, din orasul erou Marasesti, etnicii au gasit utilitatea bannerelor cu Base: usuca toalele pe el.

Bine, in afara de faptul ca le spala, ceea ce-i un lucru inedit in zona, mai ales ca apa e un lucru pretios prin cartier. Si unii chiar se tem de ea, c-ar fi rece si"¦ uda. Oamenii ne-au asigurat ca de Craciun, din bannerul portocaliu vor face 4-5 musamale de tinut porcul sau ciinele ori ce mai e de taiat intr-o zona de oras sarac, asa cum este Marasestiul. Deci, chiar daca Base nu mai iese, desi vicele portocaliu are grija, va fi pe masa vrincenilor din Marasesti. Pe linga musamaua de pe masa de Craciun, locuitorii din Modruzeni au planificat citeva capetele din bannerul impermeabil al lui Base pentru cirpirea acoperisului de pe case. Asta demonstreaza spiritul utilitar al romanului care gaseste imediat intrebuintari secundare lucrurilor si mai ales, bannerelor de campanie ale prezidentiabililor.







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.