Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 dec 2009 1000 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din "provincia vranceza"

Poll ii pune capatini de mort pe parbriz Ralucutei Dan


Mariusica Poll, profu"â„¢ pesedist de la Cuza, a facut campanie la greu in aceasta saptamina inainte de batalia finala a spinosilor trandahirosi Mircea si Traian. Cica domn profesor a impartit fara egoism afise cu cap de schelet pe bulevard, pe linga liceu. S-a nimerit sa puna un cap de mort si pe masina fostei prefecte Ralucuta Dan, care-si lasase Roverasul prin zona. Oare voteaza ea cu Base?Ce logica ascunde gestul profului pesedist? S-a schimbat ceva in optiunile politice ale fostei dictatoare de la Prefectura? De asta nu mai este blonda cu cohones in carti pentru revenirea in primul birou de la Institutia Prefectului? O vrabiuta zice ca sefu prefera sa incerce si cu un barbat acum.


Pesedistii nu au continuitate la bolinzeala


Directorii bolnavi ai PSD de prin majoritatea institutiilor deconcentrate si-au facut adevarate glasoare cu adeverinte medicale. Toti medicii din oras au fost extrem de ocupati sa le puna stetoscopul la plamini pesedistilor si sa le dea pe banda rulanta adeverinte pentru cele mai cumplite boli. Unul dintre cei mai plapinzi directori este fostul consilier local si pentru 3 luni deputat in locul lui Mitrea, Geany Balan-el. Fostul ajofomist sufera in prezent cica de vertij, diagnostic parafat cu incredere de un specialist de la Psihiatrie, cu toate ca in urma cu doua saptamini omul lui Marean era bolnav de altceva. Pai sa nu se bage Misu Copac sa va vitaminizeze oleaca prin niste controale? Dar ce sa vorbim noi de Misu Copac, cel care si el, pentru luni bune, s-a tratat de boala prin concedii in Austria, de teama demiterii de la Casa de Asigurari de Sanatate.


Pochii de prin Vrancea, afaceri banoase cu mortii si prosoapele lor


Pochii cu buzunare largi la patrafir s-au orientat bine in vreme de criza. Cu delegare de la Doamne-Doamne, fetele bisericesti se baga la pacate la raionul de mercerie si aduc saptaminal stocuri intregi de prosoape primite de la enoriasi. Cica printr-o comuna vrinceneasca, unde credinta-i de la Primarie la tata-n parohie, fata pochii aduce la magazinul propriu prosopele strinse de tata de la enoriasii care-si ingroapa si marita rudele. Rugamintea popii e urmatoarea: sa nu se mai desprinda etichetele de pe stergare, pentru ca nu le mai cumpara nimeni, si, normal, sa se caute prosoape de bumbac, ca cele de naylon nu sint cumparate de nimeni. Si iese fata pochii in pierdere la final de luna. Sa va fie sfinta inselaciune de bine!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.