Caterincă Mioritică

Pune destu" pe Geoana sa afli cit esti de stresat!

Ziarul de Vrancea
28 nov 2009 972 vizualizări
Lume, lume! Dupa ce la Anu" Nou se umbla cu mielul Vasilica, vara la mare cu maimutica si la bilci papagalul iti trage biletele norocoase, stafful de campanie al lui Mircea GeOana a mai venit cu o gaselnita.

Atinge cristalul lui Mircea si afli cit esti de stresat! Adica, te uiti la urechile de elf ale Prostanacului si, in functie de culoarea de pe cristal, iti afli nivelul de stres. Pentru autenticitate, cristalul a fost mingiiat si de un pedelist si"¦ a iesit negru de stres. Semn ca la vederea lui Geoana se intuneca totul, anticipind poate batalia singeroasa de pe 6 decembrie. Prezidentiabilul are patru variante pentru starea de spirit a electoratului: relaxat - albastru, moderat - verde, vigilent "" rosu si stresat "" negru. Albastru relaxat pentru cei pe care-i doare in paispe de politicieni, verde moderat pentru aia care au de mers la un pahar de Sf. Nicolae in loc sa voteze, rosu vigilent pentru cei care vor fi in sectii atenti la adversari sa nu fure mai mult decit ei si negru stresat pentru aia care vor sa emigreze din cauza troacei de porci in care au bagat politicienii tara. Na, ca m-am stresat!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.