Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
28 nov 2009 1170 vizualizări
Cine atenteaza la locul de parcare al domnului presedinte ?

Unii de prin PDL au prins, vorba cintecului, tupeu de borfas. Dupa ce ca intra din bulevard in parcarea de la palatul administrativ, cum numai unul face, mai atenteaza si la locul de parcare special pastrat pentru "domnul presedinte". Un consilier municipal, sef la o deconcentrata financiara hulita de Marean, s-a gasit sa zgindare buboiul si printre portarii baronului. Ieri la prinz, in parcare era taraboi dupa ce Malu si-a garat bolidul pe locul tundrei tiplate a sefului rosu. Cind a coborit din masina, consilierul, care mai purta si o geaca portocalie suge-stiva, le-a raspuns agentilor de paza comunitari, carora le intrase morcovul in partile moi, ca "domnul presedinte" nu si-a cumparat loc de parcare.


Dumi Bila si-a cumparat postul cu ciocolata amaruie


Seful vechi si nou de la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor s-a predat puterii temporare portocalii. Nu de mult timp, Dumi Bila si-a facut simtita prezenta mustacioasa pe la biroul Alinului, avind in brate un o duzina de bibliorafturi portocalii, probabil cu realizari marete care-l recomanda pentru post, si niste ceva-uri dulci-amarui. Dumi Bila a adus la partid niste ciocolata amaruie pentru a convinge "juriul" politic ca el merita sa fie director la Protectia Consumatorilor, unde nu face decit "politica consumatorilor". O fi fost din produsele confiscate? O fi fost in termen de valabilitate? Doar nu credem ca Dumi Bila -Pila ar fi vrut sa intoxice gasca democrat-liberala, dupa ce i-a dat cu flit lui Nini. Probabil, dupa scandalul plingerilor la DNA al directorilor spagulini, Alin si partidul au spus sa nu mai primeasca altfel de atentii decit cele care se consuma repede.


Cum se transforma masina de asfalt in masina de voturi? Simplu!


Cite voturi poate sa-i aduca lui Mircea, zis si prostanakul, o masina de asfalt daca isi consuma benzina degeaba pe niste drumuri rurale pline de gropi? Baronul judetului pare sa stie pentru ca altfel nu se explica de ce fac naveta din comuna in comuna in aceasta perioada, utilajele de lucru ale asfaltatorilor cu lucrari pe drumurile judetene. Satenii din Vizantea Livezi se pling de pilda ca de citeva zile utilajele de la Vega chiulesc de la asfaltarea drumului judetean Vidra-Vizantea-Cimpuri pentru a face parada in alte sate unde partidul ce-l are-n Vrancea sef pe baron nu si-a atins targetul la vot. Cum primarul PD-L/PNL/PSD din Tifesti a dezvaluit recent cam cite voturi poate obtine partidul rosu intr-o comuna daca asfalteaza citeva sute de metri de drum inainte de alegeri, Marean s-a gindit ca efectul ar putea fi bun chiar daca doar le arata taranilor masina cu smoala fierbinte si cu afisele cu pricina pe bord. Si uite asa se pregatesc fostii aliati sa traga asfaltul de sub picioare lui Basescu si sa prosteasca electoratul!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.