Caterincă Mioritică

Cit se intinde Geoana, mustata pentru Traian si pipaieli pentru Crin

Ziarul de Vrancea
21 nov 2009 1021 vizualizări
Pesedistii isi apara masinile de ploaie cu prelate cu Mircea, pedelistii vor sa le fure vadul de promovare al rosiilor, iar liberalii compara votul cu pipaiala unei bunaciuni

Clanurile politice vrincenesti, dupa ce s-au urcat cu ai lor candidati pe blocuri, pe stilpi, si au murdarit strazile cu fluturasi si calendare nedorite de nimeni, au mutat campania pe masini si posterioare sexicoase de gagici. La pesedei, de la al mare la al cel mai mic, toata lumea a facut din Geoana, pe linga pelerina de vreme rea si prelata de masina. Rusinati probabil sa mai circule cu masini scumpe cit bugetul unei institutii bugetare trimise in concediu fara plata, Opri si colegii sai si-au tiplat bolizii. Chiar daca si-au schimbat infatisarea, masinile pastreaza apucaturile nesimtite ale posesorilor. Obisnuit de-al casei, atopistul Gabit Derbederian s-a suit cu tancul, din nou, pe trotuarul din apropierea unui local apropiat partidului rosu. Politia, normal, daca nu l-a prins, pozele cititorilor is de prisos. La fel si baronul, care a fost pozat cu gipanul pe trotuarul proprietate personala de la Dance. Insa, de pe trotuarul de vis-à-vis de barul oficial al PSD, pedelistii l-au lipit si ei pe Traienica Base pe o masina, ca intr-o balanta, sa aiba focsaneanul alternative. Pentru ca autoturismul portocaliilor a fost parcat aproape de un coafor, intimplator, lui Base ii crescuse o mustacioara jucausa, din scrijelit de cheie pe portiera masinii. Intimplator sau nu, vreo patru echipaje de oameni ai legii si-au facut aparitia la fata locului pe motiv ca locul de pe trotuar era rezervat pentru bolidul MMO tiplat cu pozele lui Mircica Geoana. Tinerii liberalii, ca sa aiba si ei ceva mai indraznet si deloc de bun simt la out-door, au pozat posteriorul apetisant al unei domnisoare, pe care si-au aplicat palma, semn ca stampila poate crea in unii si un sentiment ca a pus mina pe ceva buuun de tot. Vom vedea miine daca masinile marci de pres sau comparatia ca la urna poti simti ceva asemanator cu o bulaneala al unei pitzipoance vor scoate Vrancea la vot.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.