Caterincă Mioritică

Am pus mina pe alea ale lui Crin, Traian si Mircea

Ziarul de Vrancea
14 nov 2009 1047 vizualizări
Al lui Base e gros, al lui Mircea are striatii si cel al lui Crin e ¦ subtire

In asteptarea confruntarilor serioase pe teme economice intre cei trei feti frumosi ai prezidentialelor, astazi am decis sa ii analizam la grosime. Pentru asta, am pus mina pe sculele candidatilor. Acestea au fost pipaite, strinse intre degete si comparate la rezultate de o echipa de specialiste, colegele de redactie, foarte pretentioase. Atentia s-a indreptat la prezentarea fizica, dar si la multumirea de dupa. Ele au fost incintate de anumite performante si au criticat dur anumite slabiciuni ale "treburilor" prezidentiale. Si acum, sa trecem la analiza:

1. Al lui Base e"¦ gros si, normal, portocaliu. Nu foarte delicat, insa eficient. Ce ramine de pe urma lui, e vizibil. Insa, in cazul unei partide prelungite, iti transpira mina pe el si"¦ iti aluneca, fiind astfel in pericol sa-l scapi printre degete.

2. Al lui Crin e prea subtire si parca prea "de bun simt" de"¦ fin. Ti-e si rusine sa gindesti mai departe. Insa ca performanta, dureaza, dureaza mult. Si are mecanism prin rasucire de scoatere a capului, spre deosebire de al lui Base, pentru care trebuie sa apesi sa-i iasa.

3. Senzatia senzatiilor este insa "scula" lui Mircea. Care e rosie si are"¦ striatii. De asemenea, forma este una care sa se muleze in mina. Insa, colegele i-au gasit un minus mare. Are scurgeri necontrolate si risti sa nu ai cu ce sa-ti faci treaba. Si il copiaza pe al lui Base, deci si al lui Mircea trebuie batut ca sa-i rasara ceva-ul. Lipsa de originalitate.


P.S. Pornachilor care va ginditi la alte alea, aflati ca analiza noastra s-a facut pe seama pixurilor de campanie, inscriptionate cu numele prezidentiabililor. Grosimea lor poate fi pusa si pe seama fondurilor alocate de partide pentru promovarea de acest gen.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.