Caterincă Mioritică

Cica Marean studiaza intens pentru MAI

Ziarul de Vrancea
14 nov 2009 1370 vizualizări
Dupa ce a jucat rolul hotului, vrea sa fie si vardist

Pres-ul vrincenilor de pretutindeni ne-a anuntat ca studiaza!! Intens si de vreo 9 ani!! Adicatelea se pregateste pentru postul vietii lui: ministru de interne! Sa fie vorba de vreo obsesie de-a lui din adolescenta tumultoasa din Gara Focsani? Sa fi incoltit ambitia asta in mintea junelui Marean pe vremea cind il fugareau oamenii to"â„¢arasului militian Costica Nedelcu? O fi avut atunci vreo revelatie cum ca militia nu e prea eficienta si, prin urmare, ar avea nevoie de un om cu "experienta"? Probabil. Asa ca, dupa ce va da gata judetul cu manevrarea banilor publici si ai "minunatilor" oameni de afaceri, Marean se vede pregatit pentru a deveni seful oamenilor legii din toata Romanica. La fel a visat in copilarie si un alt baron rosu "" Liviu Dragnea "" sa ajunga ministru de interne si a ocupat acest post timp de 9 zile. Noi credem ca Marean al nostru a tras invatamintele din "super-mandatul" lui Dragnea si nu va sta in fotoliul de ministru doar citeva zile. De-aia se si pregateste asiduu de vreo 9 ani. Exact ca Borcea, ciinele rosu sef de la Dinamo, care se pregateste de ceva timp de Liga Campionilor in speranta ca, la un moment dat, i se va cinta si lui imnul Ligii pe stadionul din Stefan cel Mare. Prin urmare, noi propunem ca cei doi mari aparatori ai legii, unul cu portofelele si celalalt cu buteliile, sa se antreneze impreuna pentru a da lovitura. Sint si citeva "baze" modernizate de antrenament daca vor dori sa intre in cantonament: Rahova, Jilava chiar si Mindresti. Prietenii (Base, Blaga, Nuti, Cocos etc.) stiu de ce!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.