Caterincă Mioritică

Pitzele de Focsangeles au si ele Dorobantii lor

Ziarul de Vrancea
7 nov 2009 2018 vizualizări
Tinerele domnite de provincie, in drama lor reala ca n-au pe unde defila cu cele mai noi achizitii in materie de posetute mai mult sau mai putin fake primite cadou de la intretinatori si cu unghiute cu cristale, ies la bulevard,

in cautare de afirmare. Numai ca, glamourosenia balcanica de Dorobanti de la Bucale nu se gaseste si ea macar intr-un pilpiit si pe la Focsangeles. Asa ca, pitzele locale, vaduvite de luminile rampei si blitzurile paparazzilor, se baga si ele pe la cafenele si sorb afectate din cafelutele decofeinizate si ape plate, sa nu se depuna nimic pe coapse. Insa si la noi, ca la Bucale, lumile nu se amesteca, pitzile avind coltul lor.

Evident, o pitzi de provincie, de exemplu una care ar lucra pe la Cejex, nu se poate intilni decit cu o prietena care administreaza buna reflectare in media a imaginii liderului Cejex, dar si cu alte stimate urcate pe tocuri, la fel de platinate, atit pe par, dar si pe degete ori pe cardurile cu care isi platesc licorile. Si, ca sa moara de invidie Dorobantii Dimbovitei poluati de dive prefacute, pitzile de Milcov isi iau si potaiutele la terase. Gentuta atirnata de brat ca de-un cuier, parul perfect coafat, luciul YSL si Bubico montat pitzipongesc de piciorul scaunului de la terasa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.