Caterincă Mioritică

De ce nu face campanie Nini?

Ziarul de Vrancea
31 oct 2009 924 vizualizări
Daca rasare Crin la Cotroceni, Ninel se spala la bot de proiectari pe bani de la Marean u liberalii au o campanie de un asa bun simt ca nu-i vezi deloc, frate

PNL Vrancea a fost cel mai fericit cind a auzit sloganul de campanie al omului floare mai mult Crin decit Antonescu. Apelul la bunul simt a fost inteles de Nini Sapunel asa cum ii place lui: o frecam la rece. De un bun simt ca nici nu-ti dai seama ca pe linga Pesedoi si Pedelisti mai respira si un nasuc de liberal mititel mititel cit o"¦ furnica. In capul lui Ninel se invirt ca la morisca doua idei. Daca s-ar zbate mai tare, ar da burta jos si poate ar ajunge mare boss in cabinetului lui Crin. Dar cum aceste ginduri fac parte din domeniul SF, precum cartile preferate ale doamnei Antonescu Valean de Bruxelles, Ninel se gindeste ca daca tace si sta cumintel la umbra marelui arbore social democrat, ii mai cade si lui cite o ghinda. Cite un contract de proiectare, cite o intelegere micuta cu Marean, sa nu vada oamenii de la partid, cite un concediu vara intr-o locatie exotica. Cit timp Crin se ofileste petala cu petala, Ninel se razboieste cu pesti si sortulete cu Alinel, asta in timp ce Marean rigiie ghiftuit dintre mititei, pastramioare si kurtos colaci de la Festivalul Votului pentru Geoana. Campania invizibila de plina de bun simt pentru Crin nu i-ar mai da optiunea unui tur doi pentru presedinte la Vrancea pentru Ninishor. La usa PNL, un cap infofolit cauta sa intre tot mai des. Si pare a fi fantoma Craciunului viitor, pe care interimarul pres galben Sapunel o va petrece singur. Numarind insa cadourile de la Marinica. Proiectarea cu campanie zero se tine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.