Caterincă Mioritică

Tralala a serbat cu Pitzi campania lui Base

Ziarul de Vrancea
24 oct 2009 1019 vizualizări
Mai nou, cica seful pedelistilor joaca tare cu Partidul Pitzipoancelor

Alinutul Tralala, parasit ca si Base de consilierii sai cei mai buni, da de la o vreme cu mucii in fasole. La fix doispe noaptea, cind s-a dat startul in campania pentru alegerea presedintelelui, Alinutul cica a sarbatorit cu simt de raspundere la circiuma alaturi de tinerii si tinerele democrate-liberale. Antrenat puternic in elocinte de ordin doctrinar, seful Pedeleului vrincean nici n-a simtit cind a trecut vremea si s-a trezit, (eufemistic vorbind) ca era dimineata si era in fata blocului ANL unde locuieste de pe vremea cind PSD era mai milostiv. Astfel puterea parlamentara, usor evaziva, dar inca viguroasa, avea alaturi un solid sprijin politic din partea unei tinere dizidente din Partidul Pitzipoancelor. Cum aburii discutiilor i-au luat vederea, soptesc vecinii, Alinutul era atit de magnetizat incit nu mai nimerea ieri dimineata sa tasteze codul de la intrarea in bloc. Aspect care a ridicat in picioare la cinci dimineata indignarea intregului cartier. Cea care a salvat situatia a fost Pitzi care cica a tastat cu minutele ei codul de intrare in Olimp. Poate ca numai si numai din cauza discutiilor doctrinare, prelungite si aprinse de peste noapte, Alinutul portocaliu a intirziat ieri la lansarea candidaturii lui Base, de l-au asteptat citeva mii de oameni si l-a scuzat ministresa Placy. Avind invoire de la Bucuresti pentru lansarea lui Base, probabil ca Alinutul a profitat vrind sa mai guste un pic din pierduta sa burlacie. Zvonurile ca si-ar lua in curind concediu paternal par sa devina realitate, zic circotasii. Fiindca de citeva luni bune Tralala este dat disparut de pe la partid, gurile rele spun ca in casa tinarului cu imunitate crescuta ridica tonul numai puicuta, care cere musai mina de parlamentar pe scutece schimbate si biberoane calde.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.