Caterincă Mioritică

Marean e in PSD pina adoarme, cind sforaie, e in PDL

Ziarul de Vrancea
17 oct 2009 1066 vizualizări
Am citit deunazi in scormonitorul cum Marinica da asigurari peste asigurari, sa moara mamele lor, ca nu paraseste tabara Prostanacului.

Zice cu nerv baronul ca prin vene ii va curge singe de social democrat pina va inchide ochii. Si in momentul cind inchizi ochii si sforai pe perna de puf de gisca, nu-i asa ca visezi norisori portocalii si placintele aburinde? In instantaneul de mai sus, in care Marean de Vrancea e cu benoaclele inchise, ce doctrina viseaza el? Aia de pe la Bucale zic ca baronul nu are nici un interes sa se bata pentru Mirciosul, care oricum are in plan cauterizarea negului baronesc vrincenesc. Ba mai mult, Marean a promis marinarului ca nu-i va produce furtuni prin judet, tocmai pentru ca madame Placy sa ii coaca aluatul rumen-rumen portocaliu. Si pentru ca dosarul de la Cluj sa fie pus bine, in dos de sertar, bineinteles.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.