Caterincă Mioritică

Graur, nemultumit de firimiturile PSD, pune plombe cariilor PDL

Ziarul de Vrancea
17 oct 2009 890 vizualizări
Lupii tineri din PD-L au dat-o parca prea repede pe politica de cumetrie

Pedelistii si-au deschis cabinet stomatologic la Directia de Sanatate Publica Vrancea. Traseistul cautator de carii prin gurile partidelor politice, fin de Malu smardoi, Cata Graur si-a facut cuib in institutia deconcentrata dupa ce a zburat din colivia lui Marean. Cind a aterizat pe creanga lui Tralala, acesta a ciripit nemultumit de semintele putintele pe care le-a primit de la pesedei, desi acestia l-au pus pe lista multilor ridicatori de aripi ai baronului de Cejex. Cum insa la pedelei cariile is multe si se mai gasesc si dinti de scos, Graurel si-a luat trusa de detartraj si vrea sa lipeasca cristale trasculovschi pe dantura portocalie si urit mirositoare a partidului stringator de pasari migratoare, sub masca nobila de a scoate din moarte clinica sistemul sanitar. Si, una peste alta, postul la DSP pare a fi un dar de nunta de la nasul Malu, cel care s-a ajuns cu atentiile de la firmele controlate si tinute din scurt cu zGarda. Sa traiasca si sa mai daruiasca! Ca promovarea pe principiul "ma pune nasul" arata cit de repede s-au pervertit lupii tineri de la PD-L la politica de cumetrie. Cei cu state mai vechi prin partid si cu o bruma de scoala facuta la vremea ei spun ca parca mai bine era pe vremea lupilor batrini, pentru ca se mai pastrau macar niste aparente, acolo. Dar politica tot o curva ramine sau politica e plina de curve! Alegeti voi, ca noi avem mai mare incredere in curve decit in politicieni. Si, ca sa-l citam pe tata Mustea, cind promovezi un tinar in politica esti sigur doar de virsta lui. Asteptam Capitala!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.