Caterincă Mioritică

Crin si camasa necalcata, campanie de promovare sauvage?

Ziarul de Vrancea
17 oct 2009 1240 vizualizări
Echipa lui Crin a inceput sa imparta calendare cu chipul sefului, aspirant la Palatul Cotroceni.

Cu o privire de actor din "Tinar si nelinistit" si un suris de Alain Delon, omul floare zimbeste pentru voturi de-ti vine sa-l pui in portofel in locul pozei sotului nebarbierit. Insa, cu un zimbet nu se cistiga stampila la 22 noiembrie. La o privire mai atenta la minunata poza, putem observa ca prezidentiabilul liberal a pus la blugii sai prespalati din facultate o camasa albastra, cu minecile suflecate. Semn ca vrea sa se apuce de treaba. Insa, pina sa-l trimitem, sau nu, la Palatul Cotroceni, Crin ar trebui sa mai bage si el fierul de calcat in priza si sa dea olecuta cu abur pe cutele alea de impaturire. Fara sa fim rautaciosi, numai cocalarii isi poarta camasile fara sa le calce, ca sa vada lumea ca si-au luat toale noi. Cum insa "shootingul de fashion" a avut loc inainte sa o ia de sotie pe bruxeleza Adina Valean, credem ca de acum incolo, omul floare va poza ceva mai ingrijit. Sau poate cei de la PNL au avut in vedere o campanie ceva mai "sauvage", potrivita cu salbaticia junglei de pe scena politica dimboviteana.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.