Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
3 oct 2009 968 vizualizări
Vrabie MAI zbura cu bratul de proiecte pe la ministere

Pentru cei care stau si se intreaba ce au realizat secretarii de stat "Ëœgeaba ai lui Marean pe la Bucale, va devoalam noi citeva informatiuni despre unul. Despre cel mai ciripitor ca nume, Cata Vinatorul de caprioare Vrabior. Despre acesta se zice ca in ultima perioada, simtiind ca-i trag portocaliii fotoliul de sub fund, a venit pe la ministere cu sacosa plina de proiecte pentru primariile rosii din Vrancea. Proiecte pe care sa le depuna ca edilii trintori sa se laude cu manei de la UE. Numai ca, aceste proiecte pe multi euroi, din care si firma sa ar fi tras ceva finante, ar fi fost facute asa, la repezeala si ca prin anumite paragrafe esentiale se cam incurcau localitatile cu numele mizgilite pe invelitorile proiectelor. Bai Vrabior, daca tot ai muncit, munceste si tu ca lumea. Sa aiba seful cu ce se lauda prin 2012, la alegeri, casca si tu ochii. Dar, lasati, ca de acum va avea timp berechet sa scrie cum trebuie, ca e MAI liber.


Ce munca face Morti la OPC? Joaca pe calculator


Ministresa Placy a amenintat la a doua ungere a prefectului Botirlau ca toti direftorii social democrati vor fi controlati cit de curind la teme. Cei in vizor nu au auzit amenintarile pentru ca ieri, vineri, au avut program extrem de scurt la serviciu. De fapt ei au terminat munca inca de joi, pentru ca ieri sa poata fi fresh la aplaudarea impingerii spre moarte politica a lui Mircea Prostanac Geoana. Printre cei care intra in prima serie de banuiti chiulangii si frecatori de menta se pare ca este Bobo Mortisan, consilier local si prim opecist. Despre el, oamenii din institutie au turnat ca in loc sa rezolve problemele cetatenilor, pe care-i pune evident pe primul loc, Mortisan ar sta toata ziua la calculator si s-ar juca. Jocuri de strategie, evident. Domnu"â„¢ director, jucati in retea? Pe cine caftiti? Cumva colegii de partid de pe la institutiile colege?


Primarul Petre a bagat sfintii in Invitatie


Ion Petre, intelectualul cu aer de lider sindical din Chicago-ul lui Al Capone, o tine langa cu megalomania. Ca sa para baiat dastept si sa se puna bine cu Al de Sus, John Petre din Dealul Neicului a bagat jumatate din sfintii din calendarul ortodox in "învitatia speciala" de Zilele Orasului Panciu. O asemenea blasfemie faceau in anii 30 fratii de Cruce, Legionarii, care tipareau prin Panciu calendare cu chipul Creatorului si Capitanul Codreanu. Sa pui pe o invitatie semnata de Ion Petre, adica de primarul din Chicago, icona Mintuirolui, a martirului Teodosie de la Brazi este o ofensa adusa Bisericii si sfinteniei. Sau poate John Petre se crede Sfintul Petru si semneaza invitatii la cazanul cu smoala, in care o sa fie primul la sarit cu prajina. Altminteri, acest gest este semnul ca megalomania nu se poate trata doar cu rugaciune la racla sfintului Teodosie, ci tine de 22. Un om normal nu va aseza niciodata icoana Celui care a suferit moartea pe Cruce pe o invitatie. Cu atit mai putin un edil dintr-o tara crestina. Dar cei din jurul intelectualului din Primaria Panciu nu l-au vazut cind a dat la comanda aceste invitatii? Daca da si nu i-au spus nimic, este timpul sa mearga cu totii la Psihiatrie pentru ca rugaciunile nu mai pot nimic.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.