Caterincă Mioritică

Marean s-ar invita la botezul micutului lui Tralala

Ziarul de Vrancea
12 sep 2009 1321 vizualizări
Daca-s parteneri, de ce n-ar fi si cumetri?

In acest sfirsit de saptamina, presul interimar de la Pedelei, Alin Tralala, incearca sa devina responsabil. Cel putin in familie, daca nu ii iese si in politica. Azi este programat, la o biserica din Capitala, botezul micutului Andrei, fiul deputatului cu fata ambasadorului de peste mari si tari. O petrecere cu fitze va urma apoi, la care ar fi participat, daca ar fi fost invitat, si slefuitorul de clante de pe la Guvern, Marean de Vrancea. Apropo, dam recompensa celui care ne explica si noua ce face presedintele Vrancei departe de tarina natala prea mult iubita, prin puful de la Marriott. Intr-un moment de sinceritate baroneasca, Marean Opri ne-a declarat, ca un partener de nadejde al lui Alin Tralala, ca daca l-ar invita la botez, cel mai probabil s-ar duce, dat fiind ca botezul este programat in preajma aniversarii sale de nume si de ani, deci e un moment special in care trebuie sa dai supararile la spate. Cum insa familia Trasculescu nu a facut risipa de invitatii si pe la domnul presedinte, Marean s-ar putea supara ca nu ii este alaturi lui Alin Tralala. Partenerii de guvernare, care si-au impartit pupicei pe la un restaurant din Focsani, par a fi unul alaturi de altul numai la rau, cind incearca sa rupa cordonul ombipolitical care-i leaga, ca la bine stau departe unul de celalalt.



Alin, caratorul de mapa al baronului Papilio Flutur Suceveanus


Ei, si daca nu stim ce face Marean de Vrancea pe la Bucale, stim ce face Alin Tralala acolo. Seful democratilor a fost reperat pe la televiziuni, in mai multe rinduri, stind si bocindu-se pe linga baronul Flutur, caruia, mai nou, ii cara si mapa de lucru. Alin s-a lipit ca marca de scrisoare de Flutur, de coada sacoului caruia se scaieteste pe la fiecare sedinta de Birou Politic, pentru a se plinge de suturile in fund pe care le primeste de la pesedei in judetul de la coada clasamentului si a alfabetului. Daca Tralala s-a prins de omul insecta filfiitoare, asta inseamna ca-si va lua zborul?



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.