Caterincă Mioritică

Doar o bîrfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 sep 2009 1275 vizualizări
Lunga asteptare a Lucretiei

Din cite au vazut ochii indiscreti ai celor care mai stiu cum sta amorul prin Cejeu, se pare ca domn sofer Edy Dumbrava s-a cam plictisit. Cica, in momentele in care sotioara sa Lucretia, prima secretara, sta si suspina asteptindu-l pe Marean sa vina cu vesti de la Bucale, Edy mai pleaca pe la cumparaturi printr-un hipermarket din Focsani. Si impinge carutul printre standuri cu, de exemplu, o Mary Stihl, blonda, o bunoaca, dupa cum domnii au catalogat-o. Si cum cei doi se mai opresc si pe la standurile cu produse de casa... cine stie.


Miorita vrea libera trecere la CL


Domnisoara mascota a portocaliilor de la Consiliul Local, Miorita ajofemita s-a suparat la ultima intilnire de ridicat labutele pentru neobrazarea de care au dat dovada agentii de paza de la primarie care nu i-au dat voie sa-si parcheze masinuta alaturi de cele mai suparate ale colegilor. Pina sa prinda postul de la fortele de munca, donsoara speria intersectiile cu o batrina Dacie, care mai avea putin si sucomba in depasiri. Ei, dar acum, ca Miorita asculta Beyonce la bordul unei germane albe, cu numere de leasing, poate politaiul o lasa sa-si bage Astra-n parcarea lui Didi. Alta fata, alta intrare.


Amintirea lui Dragos, cu fiecare bucatica de ciocolata


Plinsete si suspine prin Prefectura Vrancea. Era matriarhatului a dus la epuizare fizica si psihica persoanalul feminin, mai feminin decit Ea, prefecta cea perfecta Ralucuta. De asta, unele dintre doamne nu mai rezista fara calmante pe baza de ciocolata. Iar dozele devin din ce in ce mai mari, drogul care mai alina durerea de a fi sub o sefa blonda fiind administrat pina si la sedintele de Colegiu Prefectural. Cucoanele ( nu dam nume, dar se stiu ele foarte bine) isi amintesc cu licar in ochi si tresalt de inima de libertatea de la serviciu din mandatul predecesorului Ralucutei prin Preafacatura. Unele zic ca in conditii de stres maxim le-au mai iesit si fire albe. Iar alte cucoane, in trecut deschise comunicarii, acum se tem de fiecare cioc-cioc al presei in usa. Oare le schingiueste?



Jude cu bani falsi?


Birfoteca din Focsani da pe goarna ca in cercuri mari, judecatoresti, cu soti pe la ape, se colectioneaza bani falsi. Se spune ca o doamna judecator ar fi dat un imprumut de citeva sute de ieuro unei persoane. Respectivul amarit s-a dus cu o parte din bani la casa de schimb valutar din cadrul unei banci. Cind i-a bagat functionara ieuroiul sub neon, ce sa vezi frate? Cica nu era cu adevarat ieuroi. Pe filiera a intrat si politia, dar, din cauza cercurilor mari, judecatoresti, cu soti la ape, cazul a fost musamalizat. Din toata treaba asta se ridica precum un norisor, o intrebare: de unde a avut doamna judecator acei banuti cam falsisori? Poate dintr-o spaguta?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.