Caterincă Mioritică

La Odobesti, drumuri denivelate printre nori

Ziarul de Vrancea
22 aug 2009 1071 vizualizări
Drum cu denivelari sau Atentie, cad nori! ar putea fi explicatia semnului de la iesirea de pe podul de peste Milcov de la Odobesti.

In functie de cum stai, drept si gindesti strimb, afli ca de fapt mergi pe un drum drept cu semne puse cu susu-n jos. De obicei, soferii care au norocul sa gasesca semnul pus normal se gindesc la "Atentie, trec camile!" sau la o doamna care sta topless la plaja, intr-o zi torida. Dupa ce au scapat de podul de peste Milcov care se gaseste in reparatii, soferii se intilnesc cu un semn de circulatie care da senzatia ca lumea s-a intors pe dos. Este foarte posibil ca acestia sa nu observe tabla sucita, atenti fiind la fiarele care ies din asfalt si la cei de pe contrasens care se inghesuie sa treaca si ei. Venind de la Brosteni sau de la Virtescoiu si trecind podul, soferii se amuza. Si de gropi, dar mai ales de rasucirea semnelor. Poate o fi semn pentru avioane? Drum cu norisori"¦ Nu stim la ce se gindesc dar cert e ca putini soferi mai inteleg utilitatea unui astfel de semn, chiar si asezat corect, in conditiile in care drumurile noastre sint pline de dimburi, gropi si hopuri. Este posibil ca administratorul de drum sa se fi gindit la imbunatatirea starii de spirit a calatorilor. Sau poate odobestenii au reusit sa exprime printr-un singur gest tendintele romane actuale, "cu susul in jos".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.