Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
15 aug 2009 1004 vizualizări
Gaina buna a baronului

Gura lumii sloboda spune ca baronasul locului si-a schimbat viziunea interioara fata de eternul si fascinantul feminin. Daca pina mai ieri, macho baronul se intretinea numai cu fete fara buletin sau mademoasele obisnuite cu podiumul prezentarilor de moda, de ceva vreme personajul nostru a aflat ca gaina batrina face zeama buna rau, ba mai mult cinta si in batatura. Pasaricile de curte jura ca o doamna bine, cu afaceri de succes si cu multi bani in conturi a acceptat avansurile intiiului holtei de la PSD si au petrecut impreuna o vacanta fiebinte prin Europa. Pentru ca totul sa se consume intr-o discretie desavirsita, cei doi au plecat impreuna, dar s-au intors separat din Italia si Elvetia. Numai ca lumea e mica, iar paparatii nostri au surprins pe sosea tandreturile intre cei doi amorezi. Nu vrem sa le stricam dragostea porumbeilor, asa ca nu o sa va dezvaluim deocamdata cine e purisanca inamorata.


Lungu si grosimea portofelului


Aviz amatorilor! Noul coordonator de la Finantele Publice din Vrancea se vaita ca i-a scazut leafa de cind s-a mutat cu serviciul de la Garda Financiara, unde alerga dupa evazionisti, in biroul fostului liberal Eugen Ciorici, unde colecteaza bani pentru bugetul saracit de stat. Direfenta: 2 bulioane! Adica un fard bun, Dior, pentru sotie. Cum pentru un finantist orice leu este important, nu ar fi exclus sa aflam intr-o buna zi ca biroul spatios va fi scos la o noua licitatie politica. Asta daca nu cumva cineva de la minister se va simti, va sfida criza si va aduce un adagio la leafa finantistului numarul 1 al judetului. Si stiti de ce? Pentru ca Marinica Scurtu stie cum e pe la DNA si sustine sus si tare ca traieste exclusiv din salariu. Cit despre sotia sa, doamna se pricepe la contabilitate, asa ca da o serioasa mina de ajutor la bugetul familiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.