Caterincă Mioritică

Oprea face git la Hornea. Cistiga Ralucuta

Ziarul de Vrancea
15 aug 2009 1050 vizualizări
La Prefectura, un subprefect PD-L trage hais , celalalt subprefect PD-L trage cea , in vreme ce Raluca stringe procente pentru PSD u Treimea politica pina peste cap de la Institutia Prefectului a inceput sa scoata scintei

Si Nelutu Breloc isi ofera largul concurs la dezbinarea subprefectilor apolitici portocalii sub domnia Perfectei lui Marean, Raluca intii rosie si acum bronzata. Se zice pe la colturile Preafacaturii ca Nelu Oprea, dupa cum il alinta sefa sa, a ajuns nici sa nu-i mai zica "Salut" lui Sorinica Hornea, pe care il piraste pe la partid ca face jocuri duble cu PSD, via Ralucuta, si ca ar trebui sa plece urgent din biroul de vizavi. Gratie, datorita si multumita zizaniilor PSD, cei doi baietei de companie ai Ralucai s-au certat ca la usa cortului, iar la Ziua Imnului si la comemorarea eroilor neamului au fredonat unul departe de altul. Se pare ca oropsitul Raportului secret desecretizat de Raluca, ex-prefectul Nelutu Breloc, a prins glas dupa ce si-a rezolvat la Bucale problema cu sesizarea la comisia de disciplinare a inaltilor functionari publici legata de casele sinistratilor cu care el si Dragos Voievod Ciobalau "joaca sah". Se zice ca sesizarea respectiva a ajuns la premierul Boc-Poc, prin o fosta ministra a Mediului, Sulfurina Barbu, cea care venea la inundatii si, culmea, nu se murdarea deloc pe cizmulitele-i de cauciuc. Culmea e ca respectivele casute nici macar nu sint fantome, ci gramezi de caramizi sfarimicioase si plouate prin curtile sinistratilor. In paralel cu intrigile de palat administrativ dintre subprefecti, apolitica Ralucuta ii tine cu succes loc baronului plecat prin vacante exotice si face instruiri electorale cu primarii si sefii organizatiilor PSD chiar la locul de munca. N-ar fi exclus ca baronul sa o promoveze sefa campaniei electorale pentru prezidentiale din judet, la cit de dedicata, barbata si neobosita este. Politically Incorrect, doamna, ce mai!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.