Caterincă Mioritică

Haretisti cu pile la PSD

Ziarul de Vrancea
1 aug 2009 1462 vizualizări
Spiru Haret baga spaima-n functionarii si politrucii vrinceni u printre cei cu diploma de licenta la privata Spiru se numara Gabitu Derbederian de la ATOP, dar si noul director economic din subordinea lui Costica Neata

Abrambureala din invatamint nu i-a afectat numai pe profesorii dati afara de la titularizare ori pe studentii care au fost refuzati la angajare pe motiv ca au diploma de la Universitatea "Spiru Haret". Morcovul a intrat adinc si la functionarii publici, politisti, directorasi coordonatori sau chiar primarii de prin Vrancea care s-au straduit, mai ales in sesiune, sa puna mina pe grilele cu rezolvari pentru a obtine o nota cit mai mare. Oamenii se tem pentru functiile lor la stat pe care le-au obtinut pe baza diplomelor la IDD ori frecventa redusa pe care le-au luat dupa ce au absolvit "Magna cum laudae" la Centrul Teritorial Focsani. Printre cei care stau si cauta holograma calitatii de la Ministerul Educatiei pe diplomele de la "Spiru Haret" se numara directorasul economic al lui Costica Neata de la Directia Agricola, Mircica Jorj Benga, cel care la concursul de imprejurari din iunie si-a etalat cunostinte de un impresionant punctaj de 97,33. Tinerelul are spatele sustinut de pesedisti, cei care si-au dat seama ca pot pierde electorat cu"¦ facultate daca mai riciie buba din invatamintul particular al tarii. Un alt "haretist" mai putin mindru de studiile sale este atopistul Gabit Derbederian, pensionar militar, cel care in aceasta vara avea programata licenta grila deja rezolvata la Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative. Omul vrea sa faca probabil cariera inalta prin administratia lui Marinica, tinind cont ca si-a tocit pantalonii ani de zile ca reprezentant al comunitatii pesediste in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica de pe la Consiliul Judetean. Din clasa Spiru de prin institutiile vrincene mai fac parte Ticu Constandache, de la serviciul de Administratie Publica, Coordonare din CJ-ul lui Marean, potrivit unor pasarici abramburici din sistem, iar lista poate continua cu alti licentiati la vista a doua. Baronul de altfel si-a aparat invataceii spiristi si a trimis-o pe Katy Abramburica la cratita si nu la suparat domnul Bondrea, cel cu banii multi. Ca doar si el are diploma tot la privata!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.