Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
1 aug 2009 1013 vizualizări
Steagul PPE inaltat la oi, la Paunesti

Viceprimarul Gica Popa de la Paunesti a trait o revelatie cind colegul sau de la Suceava, Gica Flutur, i-a scris "Bucovina" lui Base din oi, cit sa se vada din elicopter, poate si din satelit daca am fi avut unul. Cum vicele nostru nu are o stina atit de numeroasa pe cit are baronul democrat-liberal de la Suceava, pedelistul a gasit o intrebuintare buna pentru steagul PPE de la alegerile europarlamentare. L-a arborat la stina sa, astfel incit toate oile, mai mult sau mai putin animale, sa voteze cu Base la toamna. Ia te uita ce meeee- behehehe i-a dat prin minte!


Santaj cu functia la PSD


Baronul de Vrancea le-a transmis pesedistilor din batatura sa ca nu mai pupa nici o functie banoasa in nici o institutie deconcentrata pina dupa alegerile prezidentiale din toamna daca scorul partidului nu va avea o erectie corespunzatoare. In aceeasi categorie intra si sefii interimari, cum ar fi si cei doi adjuncti de la politie, care nu vor fi instalati definitiv in functii daca nu pun umarul la cresterea de procente social-democrate. Circulara i-a dezamagit pe unii pesedisti din esaloanele II si III care mai sperau la o functioara calduta pe timp de criza, ca sa treaca mai usor de seceta de prin buzunare. La ultima intilnire, Marean le-a transmis, ca si la precedentele alegeri de altfel, ca vrea o hemoragie rosie in toamna ca sa crape de ciuda aliatii portocalii. Iar pesedistii stiu ca baronul cu procente se mentine la Capitala. Ce se vor face oare daca Base le va da "eject" de la guvernare?


Democratilor le emigreaza consilierii in Italia


Radio santz zice ca tot pe democrat-liberali i-a izbit intelepciunea cind au numit pe lista de consilieri comunali de la Ploscuteni un roman de jos, obisnuit cu greutatile. Nimic deosebit pina aici. Numai ca, norocul politic l-a izbit de domnul respectiv si partidul l-a numit in CL, in locul unui politician care a fost inlocuit din forul legislativ. Cind a venit timpul sa-l aduca pe romanul mai bronzat din Argea sa ridice mina contra primarului pesedist Solomon, ia romanul portocaliu de unde nu-i! Consilierul PD-L plecase de ceva vreme prin Italia sa-si faca un rost in viata, ca tot asteptind de la politica, nu-i picase nimic. Daca-i asa, apai chiar nu-l intelegem pe seful tineretului, Adi Baciu, care tine musai sa-l streseze pe partenerul sau de coalitie care l-a matrasit din Consiliu"¦


Consilierul PSD Focsani, o specie care cere a fi exterminata


Manualul badaraniei urbane s-a imbogatit cu o noua specie: consilierul pesedist misogin si nesimtit de la Consiliul Local Focsani. Haita lu"â„¢ Olo si-a gasit si cu cine sa se puna la sedinte. Cum Malu junior e ceva cam departe de ei si nu le aude intotdeauna glumitele rasuflate, pesedistii si-au gasit de glumit pe seama Mioritei Lazar. Domnita portocalie a fost luata in bascalie o sedinta intreaga, dupa ce fusese avertizata de lupii PSD ca o vor apostrofa pina va claca. Geaba a strigat Miorita ca "am fost si voi ramine echidistanta si cu asta gata", ca in partea partenerilor de Coalitie au clipurit microfoanele ca-n bradul de Craciun, iar zumzaiala n-a incetat pe intreg parcursul sedintei. Credem ca un comportament civilizat nu este acceptat in ADN-ul de pesedist. Rusinica domnilor, sau mai bine spus, badaranilor!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.