Caterincă Mioritică

Dragos Birla isi cauta job pe net

Ziarul de Vrancea
25 iul 2009 1446 vizualizări
Vicepresedintele Rama Groasa de la Cejeu se pare ca s-a plictisit sa stea degeaba pe la usa biroului lui Marean si a decis sa-si ia lumea-n cap. Dragos Birla, cel care semneaza precum cartoful si vrajeste pitzi-le cu saorma sa nu mai incapa bluzitele pe ele prin spelunci, scrie pe contul sau pe o pagina de socializare ca este in cautarea unui job.

Haoleu! Necazuri in paradis? Din "jurnalul intim" al vicelui aflam si domeniile sale de interes, in care pe primul loc nu este dragul sau conducator Marean. Care, mai mult, nici nu este intre preferinte. Se pare ca Dragos Birla ar da mutenia sa de la CJ si comportamentul de leguma oprisanista pentru o slujba care sa aiba legatura cu animalele, constructiile sau electronicele. Dupa ce a stat atita linga Opri fara sa comenteze, fara sa scoata o vorba, de i s-a atrofiat limba, Birla a ajuns in stadiul de a nu mai putea comunica decit cu animalele. Sa-si ia niste perusi!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.