Caterincă Mioritică

Raluca si-a luat secretarul din Prefectura la mare, la soare

Ziarul de Vrancea
25 iul 2009 1682 vizualizări
Dupa un sejur ce se vroia gratis pe litoral, prefecta se intoarce la serviciu cu cardurile goale, dar cu pielea aramie

Perfecta Raluca Dan va fi, pe linga o perfecta blonda si una bronzata. Reprezentanta lui Marean in curtea Prefecturii Vrancea a fost cam toata luna asta la mare, la soare, prajindu-si tenul in nuante aramii. Pentru a nu-si mai da seama cei doi baietei Sorinica si Nelutu cind se supara pe ei, prima doamna a ales sa fie neagra permanent, sa fie mai inspaimintatoare. Poate se intreaba boborul pe unde a cautat Ralucuta scoici si cine a dat-o cu lotiune de protectie! Paparazzi spun ca prefa a fugit cu familia ei, dar si cu viitoarea familie a finului ei, care-i este si secretar la cancelarie, la Mamaia. Si, folosindu-si farmecul legitimatiei de serviciu, prefecta l-a sunat pe omologul ei de la Constanta, Tit-Liviu Braloiu, sa-i gaseasca o camera confortabila -ceva. Omul, apropiat al primarului nazi-playboy Radu Mazare, a cazat vrincenii la unul dintre hotelurile sale. Unde Raluca a stat cu burta la soare citeva saptamini, iar secretarul s-a ocupat de treburile pe care un secretar le face: probabil a uns-o pe spate pe prima doamna, a stat cu ochii pe ceas pentru ca Ralucuta sa se uniformizeze la bronz, i-a adus bauturi reci si i-a intors sefei paginile la revistele glossy pentru ca ea sa citeasca fara sa se miste. Cum secretarul va fi si finul Ralucai Dan, acesta urmind a se casatori sau nu (pentru ca in ultimul timp s-au auzit birfe) cu mostenitoarea de la Casa Elena. Daca va suna cunoscut numele, aveti dreptate! E restaurantul care le-a servit medalionul de rechin lui Base si lui Marean la 24 ianuarie. Cum prefecta si secretarul mai trebuiau sa se si intoarca la serviciu, au dat familiile sa plece din hotelui prefectului de Constanta. Crezind initial ca sejurul prelungit la scoici a fost mai mult pe gratis, Raluca a avut o mare surpriza cind receptia i-a golit cam tare cardul. Bronzul de Mamaia s-a dovedit la fel de scump precum cel de Marsilia. Iar unirea-n cuget si politica n-a ajutat-o pe Raluca sa scuteasca niste bani pentru rochite, dupa cum ne-au ciripit niste pasarele de la malul marii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.