Caterincă Mioritică

Asa se fac treburile prin Vrancea: cu portbagajul plin

Ziarul de Vrancea
25 iul 2009 1233 vizualizări
Din CV-urile candidatilor pentru sefia deconcentratelor din judetul Vrancea nu trebuie sa lipseasca o calitate importanta, aceea de a cara cu circa bunatati vrincenesti la Bucale, pe la ministere, agentii si directii pentru a-ti rezolva problemele de la serviciu.

Asa se face ca in cazul in care nu deschizi usa cu capul poti sa faci cale-ntoarsa cu conturile goale, pentru ca functionarii cu pretentii materiale nu te baga in seama. Printre cei care au inteles cum se fac lucrurile prin Romania se numara Misu Copac, bolnaviorul de serviciu de la CAS, dar si noul uns sef al Pensiilor, Titel Gugumanu, evident inspirati de alti sefi care depind de buna dispozitie a functionarilor sictiriti din capitala. Acesta din urma se pare ca s-a strimbat de spate de cite bidoane aurii si rubinii a carat la mai marii de la capitala pentru o mina de bilete de tratament pentru pensionarii far de cascaval de prin judet. In afara de obligatoriile pupaturi de minusite si buchetele de flori, printre ingredientele care burdusesc masinile de directori navetisti se numara cas a la Soveja, vinut de podgorie, miei la Paste, porcusori la Craciun dar si alte legume, fructe eco si alte licori de sezon. Nu-i asa ca-i confortabil in fotoliul de director coordonator?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.