Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
11 iul 2009 973 vizualizări
Loto, cistig la loz in plic pentru apropiatii tatalui lui Tralala

Ce noroc o fi sa te numesti nevasta unui colaborator de incredere al sefului de abator Silviu, batrinul lui Tralala, pres intermediar la portocalii. Un noroc mai mare decit la 6 din 49, daca este sa ne gindim ca Loteria a incaput pe minutele cele doua ale unei asftel de domnite. Sotul, partener la abator cu batrinul, a taiat din greu pentru ca sotia sa stea linistita si sa numere milioanele de euroi pentru Pedelei. Si sa-i caute lui Alinus cel mai norocos loz posibil, poate cu un cistig de fotoliu de presedinte de partid. Insa, ce te faci daca biletul cistigator scapa si e tras de altcineva?


Marean, ofticat ca primarii pun gropile in circa lui


Primarii liberali ai lui Nini, vorba vine ai lui, ca il cam maninca de poponet nemultumiti, zic ca sint terorizati. Din ce in ce mai des in ultima vreme au oroarea de a fi cautati la telefon de chiar presedintele Vrancei. Nu pentru a fi anuntati ca le da bani pentru reparatii de scoli sau de drumuri. Ci pentru a-i mustra ca ii fac zile fripte si il toaca la imagine acum, in prag de prezidentiale. Se pare ca lui Marean nu-i convine ca edilii dau vina pe el, maritul conducator, ca drumurile judetului sint ca vai de ele.


In coma dupa festivalul bauturilor


Gurile rele spun ca doftorul de planificare de copii Cata de Groza a ajuns la urgente saptamina trecuta de prea multa distractie la Festivalul berii. Circotasii de serviciu la spital au fost surprinsi sa-l vada pe purtatorul de halat alb in prag de coma alcoholica, dupa excese daunatoare pe la standurile de la Gara. Nu intelegem de ce nimeni nu ajunge in coma de suc, ca doar a fost si Festivalul bauturilor racoritoare.


Cine sare pentru EBa?


La o luna dupa alegerile europarlamentare, portocalii si rosiorii se iau la harta. Motivul il reprezinta cine a sarit s-o scoata pe Elenuta de Bamboo, EBa de Bruxelles. Tralalistii se pare ca au scrintit-o si nu au adunat cite voturi trebuia in cos. Au completat din greu Mareanistii, care au primit ordin de la presedinte sa voteze cu atitudine. E normal atunci ca Base sa aiba numai pupaturi pentru Porto de CJ si e foarte normal ca acesta sa munceasca pentru Traienica si in toamna. Ca doar nu s-ar baza marinarul pe Tralala sa-l scoata la timona si in Vrancea. Nu stim ce spune Mircea Prostanacul de asemenea manevra.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.