Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
4 iul 2009 1478 vizualizări
Raluca i-a dat papucii de mers pe jos lui Nelu Oprea

Nelutu Breloc simte din plin austeritatea de la Prefectura Vrancea, acum cind cheile sint pe mina unei femei. Se pare ca fostul prefect, actual subul Ralucutei, a primit interzis la utilizarea masinilor de serviciu. Asa se face ca Nelu Oprea, dupa cum il alinta sefa, exerseaza cu succes mersul pe jos. Care face piciorul frumos. Doar asa sa mai aiba activitate subprefectul democratilor care, alaturi de Hornea, sta si se plictiseste la serviciu.


Tralala inghite fara ezitare galustele PSD


Pesedistii l-au luat pe seful democratilor mai mult decit Tralala cind i l-au prezentat pe Misu Whiskeyjoaica, adjunctul perfect pentru Malu junior la zGarda Financiara. Calul troian al lui Marean si-a jucat bine rolul, dind pe git mai multe paharele si adormind la volan in mijlocul drumului spre stricarea imaginii institutiei portocalii. A invatat bine de la Nicusor Constantinescu de la Constanta, doar se trag din acelasi partid. Insa, oameni cu care sa se asemene a gasit si in partea asta de gard. Gurile rele clevetesc despre un anumit lider de partid care si el facea nanita dimineata cu capul pe perna din volan in parcarea de la ANL-uri, obosit de gradele lui Jack.


Tirlea e sentimental. D-aia nu-si trece bolidul de lux in declaratie


Prietenii lui Florinel Floricel Tirlea dau zvon in tara pentru stringerea de ban pe ban pentru a-i cumpara procurorului o masina adevarata pe care sa o treaca in declaratia de avere. In spiritul declaratiilor completate porno de mai marii judetului, procurorul are trecuta ca avutie numai o rabla de Dacie, de pe vremea babacilor. Tirlea nu a mers niciodata cu autoturismul, nu pentru ca i-ar fi rusine sa se urce in ea, ci pentru ca tine prea mult la masinuta pentru a o strica pe drumurile patriei. Procurorul a explicat ca isi trece de atita timp Dacia in declaratie pentru ca e sentimental. Si, din acelasi motiv, omite bolidul de lux cu care defileaza prin oras.


Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai Popoi din tara?

Narcisismul sefului scolilor a atins culmi paroxistice, acesta catalogindu-se ca fiind fara de cusur, perfect, inegalabil, mondial, fermecacios s.a.m.d, ca si bac-ul care tocmai a trecut. Bac la care elevii NU au copiat, iar majoritatea dintre ei au luat nota 10, conform cunostintelor acumulate pina acum. In plus, acesti elevi de geniu si cinstiti nici macar nu au asteptat vreo doua ore sa primeasca subiectele. Acestea fiind zise, precum portretul celebrului Dorian Gray, si chipul mustacios de Popoiu incepe sa se uriteasca si sa crape precum coaja de Bostan de la atita lauda de sine. Popoi, nu miroase-a bine!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.