Caterincă Mioritică

Marean si Birla, prinsi cu alea goale

Ziarul de Vrancea
4 iul 2009 1528 vizualizări
dupa ce ca are declaratia de avere goala, mai semneaza si ca un cartof u de Dragos de la CJ vorbim

Cei mai de marca exponenti ai PSD de la Consiliul Judetean vrincenesc, adica domnu"â„¢ presedinte si copia lui mai slaba, ventriloca si cu ochelari cu rama groasa, si-au postat pe site declaratiile de avere. Din care aflam cu surprindere, bine, nu chiar cu surprindere, ca Marean si Dragos Birla n-au produs mai nimic anul trecut. Oficial. Masinile de lux cu care domnu"â„¢ presedinte inspecteaza drumurile judetene impecabile de gropi sau barca in care vede rasaritul soarelui in Delta nu sint in declaratie, or fi ale mamitei. Presedintele pozeaza intr-un "pirlit" cu datorii la banci si cu un "amarit" de salariu de 50.000 lei la Cejeu. In schimb, Dragos Birla are o zvicnire de anti-social democratie si ne spune ca a scos niste maruntis, 10.000 lei, de la firma parintilor. Bani pe care i-a spart cu pitzi la saorma la Economic! Daca ceea ce au scris cei doi in declaratiile de avere nu ne-a surprins (domnu"â„¢ presedinte ati devenit previzibil), a existat ceva care totusi ne-a marcat. Adica, aceasta semnatura stil cartof a ditamai vicepresedintelui CJ, Dragosel Birla. Dupa modul in care te iscalesti, ca un scoler care acum e la bastonase si liniute, nu vei ajunge niciodata presedinte! Pentru aceasta functie iti trebuie o semnatura mai cu stil, iar stilul nu inseamna numai marca aia de cocalar de pe rama ochelarilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.