Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
27 iun 2009 1215 vizualizări
Ochean s-a imbolnavit de directoreala medicala la Spitalul Mare

Medicul de inima rosie, Vali Oftalmologean, se pregateste de o noua functie. Dupa ce a fost uns tacut ridicator de minuta la Consiliul Judetean, doctorul pulseaza si dupa biroul mirosind a spirt si complexul de vitamina B de director medical la Spitalul mare. Se pare ca pesedoii si-au dat seama ca nu-l pot lasa singur pe orelistul portocaliu Miki Noise sa vindece bolnavii Vrancei sau fondurile de la Bucale.


Injuraturile Ralucutzei, in urechea lui Boc


Intre PSD si PD-L sint numai fire si sageti. Fire de ascultat si sageti otravite. Situatia cu bip-uri de la Preafacatura Vrancea, acolo unde Ralucutza demonstreaza zilnic ca limbajul birjaresc nu-i este strain de gurita hidratata de Chanel, a ajuns la urechile premierului Milica Cioc- Boc-Poc. Niste subordonati pudici, deranjati de injuraturile primei doamne a judetului au turnat citate din clasice tocmai la Cotroceni. Pe linga acestea, se pare ca mini-premierul a fost informat si de tratamentul "apolitic" al Ralucutzei din campania pentru Parlamentul European.


Necazuri in paradisul Financiar


Partenerii se poarta din ce in ce mai bine unii cu ceilalti. Nici nu se banuiesc de minarii, nici nu se uita chioris cind se intilnesc la baie sa se spele pe miini si nici nu-si doresc din toata inima sa li se rupa picioarele scaunelor unii altora. In nici un caz un astfel de scenariu n-are loc la Zgarda Funciara intre noii stapini ai banutilor, Malurel Mugureanu si Misu Borsoaica. Tinarul director baiatul lu"â„¢ tata, Malurel Lacoste Mugur s-a ofuscat de comportamentul colegului sau si in nici un caz nu s-a dus cu plingere-lacramatie de imposibilitate de colaborare la Comisia de disciplina a institutiei(Zgarzii cu pricina). Mai baieti, maturi sinteti voi. Smardoiti-va ca daca nu faceti asa nu sinteti deloc haiosi!


Criza luminarilor intuneca Biserica


Mai nou, se pare ca si bisericile practica apucaturi de criza. Mai multe lacasuri de cult au afisat anunturi sugestive pentru enoriasii care mai vin sa caute inspiratia divina. In cazul in care n-ai bani sa cumperi luminari de la biserica respectiva si vii cu ele de acasa, Dumnezeu strimba din nas si te trimite sa le aprinzi la cimitir! Noi nu am aflat la orele de religie din scoala ca s-ar face astfel de discriminari. Si nici nu credem ca mai marii Bisericii n-ar trebui sa-i afuriseasca pe oamenii Domnului care-ti arunca luminarile care nu au fost cumparate din incinta respectiva.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.