Caterincă Mioritică

Proiectarea drumului spre altar, cadoul lui Nini pentru Crin

Ziarul de Vrancea
27 iun 2009 1092 vizualizări
Bat, din nou, clopote de nunta prin Peneleu. Primul liberal, omul floare, si-a luat inima-n dinti si i-a propus europarlamentarei Adinuta Valean sa ii vorbeasca toata viata de liberalism, de fratii Bratianu si despre cum a incercat el, dar nu prea i-a iesit, sa fie si un presedinte de tara, nu doar de partid sub 20%.

Consilierii sai l-au sfatuit bine sa-i puna inel de deget domnitei sale de Bruxelles pina in toamna, ca altfel nu prea are intrare la electoratul mioritzic, si asa scirbit de politica, dar mai ales neincrezator intr-un catindat necasatorit. Cuplul parfumat, Crin si cu Adinuta, va avea parte si de cea mai incintatoare luna de miere posibila, care va pica taman in campania electorala pentru Cotroceni. O luna numai de miere galbena, cind proaspata sotioara va vedea toate minunatiile tarii noastre la bratul sotului prezidentiabil care, in 30 de zile, va pupa mai multe babe decit o va tuca pe jumatatea sa. Cum insa cei doi nu si-au anuntat data fericitului eveniment, prin partid s-a stirnit rumoarea si stresul pentru cadourile potrivite. In cautari febrile este si fanul numarul unu al lui Crin, Ninishor Sapunaru, cel care soarbe fiecare cuvintel al liderului si care ar putea scapa cu o proiectare cu fundite a drumului spre altar al fericitului cuplu politic. La cit e de zgircit, cu siguranta Palmolive nu va oferi cu toata inima cadoul. Sau poate se va ruga de mire sa fie el cel care sa duca frumos verighetele in fata preotului, sa asude putin daca vrea sa fie menestrel (sau ministrel) la curtea Crinului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.