Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
20 iun 2009 1115 vizualizări
Dragos Mircea, inca prefect la Panciu

Se pare ca in regatul perfectei blonde de la Prefectura Vrancea s-a produs o aroganta. La Primaria Panciu, acolo unde stapineste un om de culoare potrivita cu Ralucuta, perfect e tot fostul Dragos Mircea. Vai! Nu se poate asa ceva"¦ Sa mai fie cineva in judetul asta care sa nu stie ca o gratie blonda a venit la Prefectura? Pe geamul de la primaria lui John Petre inca mai este valabil programul de audiente al fostului prefect. Singurul aspect conform realitatii este pozitia de sub a lui Nelutu Breloc. Ce te faci insa cu oamenii care isi fac drum la capitala de judet sa vorbeasca cu Dragos si, in loc de Ciobalau, gasesc la Prefectura o Raluca?


Bosta, un general cu Hi mai degraba decit Q


Din seria glumitelor talimbe cu Jordas Dovleac, chiar daca galbiorul nu mai e atit de vizibil prin peisajul invatamintului vrincenesc, istoria a consemnat episoade memorabile. Cica in momentul in care prefectureasa l-a chemat pe general sa-i explice ca nu mai are culoarea potrivita la ISJ, Bosta a facut pe blegul. "Haideti domnul inspector, stiti pentru ce v-am chemat!", i-ar fi spus mai mult ca perfecta Ralu. "Nu, nu stiu", a facut pe niznaiul Jordas. "Domnul inspector, dar va vad om inteligent, chiar nu stiti?", a continuat perfecta. "Dar chiar nu sint, ca mi-a iesit la testul de inteligenta 60", a punctat generalul Bosta. Uneori, la faze de matrasire chiar e bine sa faci pe blegomanul. Diversiune pentru adversari sa te subaprecieze.


Birla Rama Groasa si-a luat secretar


Vicele de la CJ calca cu pasi hotariti pe urmele idolului sau politic, presedintele Vrancei, Marean Opri. Dupa ce ca i-a copiat stilul de vorbit, poate te pocneste ca-l lucrezi sa nu mai fie el Unicul, Dragos Birla Rama Groasa a capatat din tupeul, ne scuzati, din determinarea stapinului sau. La recenta sedinta de CJ, Dragos Birla a demonstrat ca protocolul cu PD-L n-are cum sa mearga si i-a luat peste picior pe democratii curiosi sa stie cum a fost asfaltat drumul la Cring. In plus, omul nu mai are contact cu muritorii de rind, angajindu-si un trepadus secretar sa-i raspunda la telefoane si sa i le filtreze. Pentru jurnalisti e in vesnica sedinta. Pentru pitzi saormare punem pariu ca are timp de-un cico in barul chiulangiilor de la Economic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.