Caterincă Mioritică

Bretonela Stoica, bolnava pina in week-end. Dupa, da bani pe farduri

Ziarul de Vrancea
30 mai 2009 1554 vizualizări
Danutza Bretonela Stoica de la CAS isi ia in fiecare saptamina concediu medical. Cererea sa este insa inaintata numai pentru zilele lucratoare, de luni pina vineri, ca in week-end se face bine

Nu stim ce boala necrutatoare o tintuieste pe domnita la pat, insa Bretonela este vazuta destul de des la sedinte de terapie prin shopping. Tot despre domnita de la Casa de Sanatate se birfoteste ca s-ar da bine pe linga pedelei pentru ca Vicentiu Micheci sa nu o prigoneasca in continuare. Insa, moda concediilor medicale l-a prins si pe Misu Copac, care e demis, dar nu-l intereseaza ca are o durere. In cot.


Micheci nu i-a dat de cap nodului strimb al lui Alin


Alin Tralala si-a luat ajutor de aranjat cravata. La prezentarea candidatilor partidului, domnul presedinte era atent pigulit de viitorul domn presedinte si director in acelasi timp de CAS, Vicentiu Micheci. Acesta se chinuia din greu sa indrepte un nod de cravata portocalie care numai anapoda statea si nu se potrivea cu gitul deputatului portocaliu. Credeti ca s-a descurcat Vicentiu? Nici vorba! Pai daca nici la finisat imaginea presedintelui Trasculescu nu se pricepe, atunci nu stim care au fost principiile delegarii lui Micheci in fruntea Casei de Asigurari de Sanatate.



Pomangleza care ne Bucur urechea


Dupa Crin, care si-a ublie son caie a la mezon si Boc-Poc, care amesteca ies iu nau cu aviara gripa, si in spatiul milcoviano-carpato-brostenic a mai aparut un personaj care le are cu orice altceva, dar nu cu limbile straineze. Primarul clovn de la PNL, Ion Pomana Bucur, in inocenta stupiduta ce-l caracterizeaza, si-a dat maiestria la conversatia in limba engleza. Pomana de la Brosteni a primit un fax, pentru o invitatie la Focsani, la o intrunire gazduita de hotelul senatoarei Placy. Ion Pomana a pomanglezit-o ca la manual: Fashion Center a devenit, nici mai mult, nici mai putin decit "faction in centru"! Hai ca esti cul mistar meir of Brosteni!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.