Caterincă Mioritică

Filiputza, pescarita portocalie

Ziarul de Vrancea
30 mai 2009 1488 vizualizări
Imaginea invatamintului vrincean este, mai nou, una asemeni unui sprit de vara. Carevasazica, lejera si poate crea pofte printre inspectori

Mireluta Filiputza s-a gindit sa coloreze putin holurile institutiei prin asortarea unui colier colorat cu pantaloni extra-scurti din fis. Le putem spune si chiloti. Dar asta nu e totul!!! Sortii care nu lasau mai nimic imaginatiei aveau culoarea portocalelor coapte bine, mai ales in apropierea alegerilor. Nici margelele masive nu au iesit din tiparul partidului cu -L in coada. Birfoteca ISJ-ista spune ca, mai ales acum cind vintul schimbarii bate si pe holurile institutiei, Filiputa are calduri si vrea sa fie mai tot timpul pe placul noului sef, Danut Copoiu. Si ce poate arata mai bine intr-o eventuala evaluare decit o tinuta sumara, colorata in orange-ul partidutului? Cum Filiputza le mai preda si elevilor, nici nu vrem sa ne gindim ce pasiuni mistuitoare a stirnit printre saracii copii, veniti la scoala sa invete, nu sa admire pantalonasii pescaresti ai profei. Daca tot se apropie ziua copilului, o sfatuim pe Filiputza sa imbrace o tinuta de scolarita cu codite impletite, dar mai ales o fustita foarte scurta in carouri. Portocalii, bineinteles!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.