Caterincă Mioritică

Pedeleii nu dau functia deconcentratelor pe viceprimareala

Ziarul de Vrancea
23 mai 2009 1048 vizualizări
Marean le va lua viceprimarii de la Focsangeles si le da democratilor in schimb ¦ bilute, sa le fie de bine!

Sleahta de pedelei de la Consiliu Local da inapoi de la propunerea pentru postul de viceprimar. Strategie perfecta pentru Pesedeu care i-a lasat pe flaminzii portocalii cu motorasul neted sa se urce in functii pe la deconcentrate pentru a prinde nu unul, ci doua posturi de viceprimar. Pentru ca batrinetile lui Didi sa fie unele indestulatoare si linistite. Birfoteca de la usa partidului condus (e un fel de-a spune) de Alin Tralala zice ca al de Nicu Frichinoase, Malu junior, Popoiu Copoiu sau Miorita a lui Lazar nu dau doi bani pe acest post si vor sa stea linistiti, fara batai prea mari de cap pe la institutiile unde s-au milogit sa fie pusi cu placute de sefi. Daca unul dintre ei ar accepta sa stea in coasta lui Bacinschi, risca in primul rind salarelul bun de la institutii, pentru ca ar fi in incompatibilitate, si ar obtine un post de frecat menta, unde primarul si vicele PSD nu i-ar da pe mina niciodata chestiuni fierbinti.

Iote asa, tot tamtamul cu justitia, cariocile, dragostea pentru liberali si victoria dreptei a fost facut terci de hapsinismul din partid. Opri nici n-a fost nevoie sa se strofoace prea tare: l-a tinut in sah pe Alin, le-a dat niste frimituri si acum sta si taie cascavalul de la Primaria Focsani. In plus, i-a tras in piept pe portocalii fermentati cu postul de vice de la Garda Financiara. Aici, fiecare clipire a lui Malu junior va fi pusa in raport la baron. In schimb, la Finante, toata batatura e a PSD si nimeni nu va misca in front. Democratii s-au ales insa cu ceva de la Marean: cu bilutele modelate din secretiile nazale ale domnului presedinte la recenta sedinta de Cejeu, care au fost aruncate fomistilor!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.