Caterincă Mioritică

Crime ale modei: pitzi primaritele PSD si Jordas

Ziarul de Vrancea
23 mai 2009 1624 vizualizări
Divele lui Oprisan, Nuti si Danuta, si-au pus ciorapi negri la amiaza si pantofi rosii de lac pentru defilarea electorala de pe ulitele prafuite ale satelor

PSD s-a transformat in partidul martafoaielor! Pupila ne-a fost agresata pina la singerare la vizita Prostanacului, cind au aparut si cele doua pupeze mioritzice, pitzi-primaritele Nuti Girneata, fata pochii de la Slobozia Ciorasti, si Danuta Mihalcea, gospodina cu aere de modista pe linga trend de la Timboiesti. Dorind sa ia ochii lui Mirciulica, cele doua cucoane taranissime si-au pus pe ele cele mai kitsch-oase haine. Cu exemplificarea cea mai elocventa: sutien rosu pe sub bluza neagra si fusta rosie din material ieftin cu fermoar pe poponet. Mai mult, pitzi primaritele au accesorizat ciorapi negri cu model si pantofi cu toc cui de lac culoarea PSD la plimbarea pe ulitele prafuite si incinse de canicula. Mai mult, se pare ca pitzi-primarita de la Timboiesti are genti nasoale mari de toate culorile. La primirea lui Geoana se tinea de un geamantan musama rosu. Norocul lui Mircica este acela ca le vede pe tarancile primarite doar la patru ani si are timp sa se vindece de un asa masacru asupra modei. Coco Chanel s-ar sinucide, zau! De asta le-am si pozat numai de la spate, sa nu fie afectat obiectivul aparatului foto.

Si pentru a nu fi acuzati ca ne luam numai de divele PSD, alaturi il prezentam pe manechinul ponosit al PNL, Jordas Dovleac. Acesta a gasit cel mai nepotrivit costum ever la venirea lui Crin, un turquoise brotacel de acum citeva zeci de sezoane. Celor trei le transmitem sa nu mai iasa in public pentru citiva ani, drept pedeapsa pentru cit de penibil se imbraca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.